Giresun'da bir günde iki kez !

Giresun’da ilk olarak Nizamiye Mahallesi’nde Sağlıkocağı bahçesinden gelen ihbar üzerine polis ekipleri harekete geçti. Olay yerine gelen bomba imha uzmanları tarafından fünye ile patlatılan poşetten çöp çıktı.İkinci ihbar ise Çıtlakkale Mahallesi’nden ge

Giresun'da bir günde iki kez !

Giresun’da ilk olarak Nizamiye Mahallesi’nde Sağlıkocağı bahçesinden gelen ihbar üzerine polis ekipleri harekete geçti. Olay yerine gelen bomba imha uzmanları tarafından fünye ile patlatılan poşetten çöp çıktı.

İkinci ihbar ise Çıtlakkale Mahallesi’nden geldi. Mahallede üst geçitin ayakları altına bırakılan şüpheli bavulu fark eden vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polisler de konuyu bomba uzmanı ekiplere haber verip, şüpheli bavulun bulunduğu mevkideki şehiriçi karayolunu güvenlik şeridi ile kapattı. Bomba imha ekiplerince fünye ile patlatılan bavulun ise boş olduğu anlaşılması üzerine yol trafiğe yeniden açıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam