Gaziantep'te 2 kilo metamfetamin ele geçirildi

bin 985 gram metamfetamin maddesi ele geçirilirken, 2 şahıs gözaltına alındı

Gaziantep'te 2 kilo metamfetamin ele geçirildi
 Gaziantep'te polis ekiplerinin yapmış oldukları operasyon sonucu bin 985 gram metamfetamin maddesi ele geçirilirken, 2 şahıs gözaltına alındı. 

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekiplerinin ilimiz genelinde daha sağlıklı ve güvenli ortamın oluşması, sokak suçlarının azalması için, uyuşturucu madde imal ve ticareti ile uyuşturucu sokak satıcılarının yakalanmasına yönelik yürütmüş oldukları başarılı çalışmalar sonucunda, ilimiz Gazi kent mahallesinde bulunan bir ikamette B.A. isimli bir şahsın yüklü miktarda Metamfetamin ateş buz maddesi getirdiği bilgisi elde edilmesi üzerine yapılan çalışmalarda ikametten çıkıp sokakta yay olarak yürümeye başlayan AA. Ve S.A. simli şahıslar gizlilik içerisinde takibe alınmış, şahısların uyuşturucu madde bulundurduklarının anlaşılması üzerine yakalanmış, yapılan aramada çanta içerisinde 4 paket halinde toplamda bin 985 gram ağırlığında Metamfetamin maddesi ele geçirilmiştir. Konuyla ilgili A.A. ve S.A. isimli şahıslar gözaltına alınmış olup, B.A. isimli firarinin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam etmektedir’’ denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam