Fantazi kurbanı oldu !

Sohbet hattından bulduğu eşinin cinsel saldırısına maruz kalan genç kadın, kendisine 'Alışacaksın' diyen kocasını şikayet etti. Koca hakkında cinsel saldırı ve yaralama suçundan 17 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.Genç kadın, ayrıca eşinin ke

Fantazi kurbanı oldu !

Sohbet hattından bulduğu eşinin cinsel saldırısına maruz kalan genç kadın, kendisine 'Alışacaksın' diyen kocasını şikayet etti. Koca hakkında cinsel saldırı ve yaralama suçundan 17 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Genç kadın, ayrıca eşinin kendisine 'Odun, kömür ve otobüs bedava olacak diye' kandırarak, deli raporu aldırmaya çalıştığını iddia etti. Koca ise eşinin kendisinden para koparabilmek için iftira attığını ileri sürüp, 'Boşanmak için 70 bin TL istedi. Vermezsem seni rezil edeceğim' diyordu' dedi.
 
İstanbul'da yaşayan B.Ç. ve R.Ç. telefon sohbet hattı aracılığıyla tanıştı. 3 ay süren flört döneminin ardından 2011 yılında nikah masasına oturdu. Ancak 35 yaşındaki kadın B.Ç., telefonun öbür ucundan bulduğu eşinin kendisine evliliğinin ilk günlerinden itibaren şiddet uyguladığı ve cinsel saldırıda bulunduğunu iddia ederek, polise şikayetçi oldu. B.Ç., şiddet gördüğü ve ters ilişki yaşadığına dair Adli Tıp Kurumu'ndan bir rapor aldı.
 
ALIŞACAKSIN
 
B.Ç., ifadesinde düğün gecesinden itibaren eşiyle tartışmalar yaşadığını anlatarak, "Doğuştan rahmim gelişmediği için çocuk sahibi olamayacağımı, evlenmeden önce söyledim. Nikah masasında ayağına bastığım için 'Ayağıma ne basıyorsun manyak' diye bağırdı. İlişki esnasında şiddet uyguyor. Canımın acıdığını söylediğimde 'Alışacaksın' diyordu" dedi.
 
ODUN KÖMÜR BEDAVA OLACAK
 
Oturdukları evin kız kardeşinin üzerine olduğunu ancak eşinin evi üzerine almaya çalıştığını iddia eden kadın, "Eşim tanıdığı bir psikolog aracılığıyla bana deli raporu almaya çalıştı. Psikoloğa zorla götürmeye çalışarak, orada bağırıp çağırmamı istedi. Bana 'sana yüzde 70 deli raporu verecek,odun, kömür ve otobüs bedava olacak' dedi. Sapıkça istekleri oluyordu" diye konuştu.
 
PARA SIZDIRMAK İSTEDİ
 
İkinci evliliğini yaptığını belirten koca R.Ç. ise "Eski eşim ve 2 çocuğum ile görüşmemi kıskanıyordu. Bu nedenle aramızda tartışmalar oldu. Benden boşanmak için 70 bin TL tazminat istedi. Benden para koparabilmek için bu iftiraları atmıştır. Söylediklerinin hepsi yalandır" diyerek kendini savundu.
 
17 YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ
 
Ancak İstanbul Cumhuriyet Savcılığı soruşturma sonunda koca hakkında 'yaralama ve nitelikli cinsel saldırı' suçlarından 12 yıldan 17 yıla kadar hapis cezası istemiyle ağır ceza mahkemesinde dava açtı. İddianamede kadının aldığı raporda oral ve anal ilişkiye dair kanıtların tespit edildiği, yaralama ile ruh ve beden sağlığını bozulduğu şeklinde görüşlerin bulunduğu bildirildi. R.Ç.'nin 17 yıl hapis cezasına çarptırılması istendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler