Eşek şakası gibi: 1 ölü !

Diyarbakır'ın Çüngüş ilçesinde aralarında daha önce bir husumet bulunan iki aile fertleri arasında ‘eşeğin dut yemesi' bahanesi ile çıkan kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.Çüngüş’ün Atalar köyünde, Koş ve Başkurt ailesi fertleri arasında çıkan tartışm

Eşek şakası gibi: 1 ölü !

Diyarbakır'ın Çüngüş ilçesinde aralarında daha önce bir husumet bulunan iki aile fertleri arasında ‘eşeğin dut yemesi' bahanesi ile çıkan kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Çüngüş’ün Atalar köyünde, Koş ve Başkurt ailesi fertleri arasında çıkan tartışma bir anda taş, sopa ve silahlı kavgaya dönüştü.

1 ÖLÜ 2 YARALI

Kavgada C.K.’nın silahından çıkan merminin isabet ettiği Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğrencisi Fahrettin Başkurt (22) ağır olmak üzere Mahmut ve Nazlı Başkurt yaralandı. Ağır yaralanan Fahrettin Başkurt hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

Kavganın ardından bölgeye giden güvenlik kuvvetleri cinayet şüphelisi C.K.’yı gözaltına aldı. C.K. ifadesi alındıktan sonra sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler