Erkeklerin fuhuş savunması !

Iğdır'da fuhuş pazarlığı yapıldığı gerekçesiyle çay ocağına yapılan baskında, işyeri sahibi Sevda M. ve 4 kadın gözaltına alındı. Çay ocağındaki erkekler ise "Üşüdük, bir demli çay içip, ısınalım dedik" diye kendilerini savundu.Iğdır Emniyet Müdürlüğü Ahl

Erkeklerin fuhuş savunması !

Iğdır'da fuhuş pazarlığı yapıldığı gerekçesiyle çay ocağına yapılan baskında, işyeri sahibi Sevda M. ve 4 kadın gözaltına alındı. Çay ocağındaki erkekler ise "Üşüdük, bir demli çay içip, ısınalım dedik" diye kendilerini savundu.

Iğdır Emniyet Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri, ihbar üzerine, İrfan Caddesi'nde bulunan bir çay ocağına geçen perşembe günü fuhuş operasyonu düzenledi. Operasyonda, işyerine müşteri gibi gelip oturan 4 kadını fuhuş için pazarladığı iddia edilen çay ocağı sahibi Sevda M. gözaltına alındı.
 
Baskın sırasında çay ocağında bulunan 20 erkek ise "Üşüdük, bir demli çay içip, ısınalım dedik" diye kendilerini savundu.Sevda M.'nin yandaki apartmandan da bir daire kiraladığı, kadınlarla 20 ile 80 lira arasında paraya anlaşan erkeklerin burada ilişkiye girdiği belirlendi.Gözaltına alınan kadınlardan Sevda M., çıkarıldığı mahkemece, 'fuhuşa aracılık etmek ve teşvik' suçlarından tutuklanarak Iğdır Cezaevi'ne gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler