Erdal Tosun'un öldüğü kazada o sürücü konuştu!

Erdal Tosun'un aracına çarpan sürücü ifadesinde "Çok hızlı değildim. Yağmur da yağıyordu. Bir su birikintisi vardı. Oraya girerken frene bastım. Sonra ne olduğunu hatırlamıyorum' dedi.

Erdal Tosun'un öldüğü kazada o sürücü konuştu!
Türk tiyatrosunun önemli isimlerinden Erdal Tosun (53), dün Sabah saatlerinde Sarıyer’de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti.

Kaza 06.30 sıralarında Sarıyer Büyükdere Caddesi İl Jandarma Komutanlığı Kavşağı’nda meydana geldi. 34 EJ 8342 plakalı otomobilin sürücüsü Nihat Şaki, İl Jandarma Komutanlığı Kavşağı’na girerken direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırıma çarptıktan sonra Levent yönüne giden Tosun’un aracının üzerine uçtu.
 
Otomobilin içerisinde sıkışan oyuncu, olay yerinde hayata gözlerini yumdu. Diğer otomobildeki sürücü Şaki ise yaralandı. İtfaiye ekipleri araç içerisinde sıkışan Tosun’u kurtarmak için yoğun çaba sarf etti.

SÜRÜCÜNÜN İFADESİ: NE OLDU HATIRLAMIYORUM

Erdal Tosun'un ölümüne yol açan kazanın yaralı sürücüsünün ifadesi de ortaya çıktı. Nihat Şaki 'Her sabah olduğu gibi müdürümü almaya gidiyordum. Çok hızlı değildim. Yağmur da yağıyordu. Bir su birikintisi vardı. Oraya girerken frene bastım. Sonra ne olduğunu hatırlamıyorum' dedi.

Milliyet

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler