Dört kadının kaldığı evde şok olay !

İstanbul'da önceki gece 155 polis imdat telefonunun arayan bir kişi, Tevfikbey Mahallesi Kamil Efendi Sokak'ta bulunan 3 katlı bir apartmanın bodrum katındaki evde 4 kadın bir erkeğin bıçaklandığı ihbarında bulundu.Olay yerine giden polis Mamoul Kurbanova

Dört kadının kaldığı evde şok olay !

İstanbul'da önceki gece 155 polis imdat telefonunun arayan bir kişi, Tevfikbey Mahallesi Kamil Efendi Sokak'ta bulunan 3 katlı bir apartmanın bodrum katındaki evde 4 kadın bir erkeğin bıçaklandığı ihbarında bulundu.

Olay yerine giden polis Mamoul Kurbanova(42)'nın cesedi ile karşılaşırken, Solmaz Raimova(42), Mardina Raimova(25) Senemjan Nepesiva(32) ve Frol Karciga(26)'yı yaralı olarak buldu. 
 
Olay yerine gelen çok sayıda ambulans 4 kişiyi çevredeki hastanelere götürdü. Polis yaralı olarak hastanede tedavi altına alınan 4 kişinin ifadesini aldı.Bir oto yıkama istasyonunda Bıçakla yaralanan Frol Karciga ifadesinde, "evde 5 arkadaş oturuyorduk. Maskeli 3 kişi gelerek bizi gasp ederek hepimizi bıçakladı." Dedi. Küçükçekmece Asayiş Büro dedektifleri, yaralı olan 3 kadının ifadesini aldığında ise olayın gerçek yüzü ortaya çıktı.
 
BORCUNU İSTEDİ DİYE
 
Solmaz Raimova ifadesinde, "Frol Karciga'nın Mamoul kurbanova'nın otomobili ile Türkmenistan'da trafik kazası yaptığını, olay akşamı ise arabanın hasarı olan 1500 doları istediği için çılgına döndüğünü ve evdeki 4 kadını da bıçakladığını söyledi.
 
Bunun üzerine Küçükçekmece Asayiş Büro dedektifleri, Frog Karciga'nın evdeki bir kişiyi öldürdüğünü 3 kişiyi de bıçakladığını, üzerine suç atılmaması içinde kendisini bilerek bıçakladığını ortaya çıkarttı. Hastanede tedavi altına alınan Frol Karciga, tedavisinin ardından Cinayet ve bıçakla adam yaralama suçlarından mahkemeye sevk edilecek.
 
Bakıcılık ve temizlik yaparak geçimini sağlayan yaralı 3 kadının hastanedeki tedavisi devam ediyor. Mamoul Kurbanova'nın cesedi Adli Tıp Kurumu morgun kaldırılarak, Türkmenistan konsolosluğuna bilgi verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam