Doğu Karadeniz'de bu yollara dikkat!

Karayolları yayınladığı bültenle bu yollara dikkat edilmesi konusunda uyardı.

Doğu Karadeniz'de bu yollara dikkat!

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol bakım ve onarım çalışmaları ile olumsuz hava koşulları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor. 


Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Of-Çaykara-Bayburt-Soğanlı Dağı mevkisi, İki̇zdere-İspi̇r-Ovit Dağı mevkisi, Karayazı -Tutak ve Kağızman-Cumaçay yolları, kar ve ti̇pi̇ nedeni̇yle ulaşıma kapandı.

Kış mevsi̇mi̇ dolayısıyla yola çıkacak sürücüleri̇n, araçlarında kış lasti̇kleri̇ takılı olması, mutlaka zi̇nci̇r, takoz, çekme halatı bulundurmaları, araç taki̇p mesafeleri̇ni̇ artırmaları, hızlarını azaltmaları, trafi̇k i̇şaret ve i̇şaretçi̇leri̇ne uymaları, şeri̇t i̇hlalleri̇ yapmamaları, buzlanma ve si̇s olabi̇lecek kesi̇mlerde di̇kkatli̇ davranmaları gerekiyor.

Antalya-Anamur Devlet yolunun 25-26. kilometrelerinde yol yapım çalışmalarından dolayı patlatma yapılacağından Melleç mevkisinde bugün 13.00-18.00 saatlerinde yol trafiğe kapatılacak. Sürücülerin trafik  işaret ve işaretçilere dikkat etmeleri istendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam