Çılgına dönen kadın dehşet saçtı !

Aydın’ın Nazilli ilçesinde dün akşam meydana gelen ilginç olay herkesi şok etti. Polisi arayan 34 yaşındaki bir şahıs, karısının kendisini bıçakladığını iddia ederek yardım istedi. Eşiyle yaşanan tartışmanın ardından karısının kendisini sırtından bıçaklad

Çılgına dönen kadın dehşet saçtı !

Aydın’ın Nazilli ilçesinde dün akşam meydana gelen ilginç olay herkesi şok etti. Polisi arayan 34 yaşındaki bir şahıs, karısının kendisini bıçakladığını iddia ederek yardım istedi. Eşiyle yaşanan tartışmanın ardından karısının kendisini sırtından bıçakladığını iddia eden 34 yaşındaki Ceylani Çetin isimli koca, polis ve 112 Acil Servis ekipleri gelinceye kadar kendisini otomobilde kilitli tuttu.

Yaralanan genç adam Nazili Devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, suç aleti olan bıçak bulunamadı. Hatice Çetin karakoldaki ifadesinde ‘Ben bıçaklamadım, tartışma sırasında yere düştük sırtına başka bişi gelmiş olabilir’ diyerek suçlamaları kabul etmedi. Çiftler birbirinden şikayetçi olurken, her iki tarafta serbest bırakıldı. Savcı her iki kişiye de 1’er ay uzaklaştırma verdi.
 
DAMADA KAYINPEDER DESTEĞİ
 
Edinilen bilgiye göre, geçimini inşaatlarda fayans ustası olarak sağlayan Ceylani Çetin, 3 ay önce tartıştığı karısı Hatice’yi silahla vurmak istediği iddiasıyla karısı tarafından savcılığa şikayet edildi. Savcılığın talimatıyla tüfeğe el konulurken genç adam bir ay evinden uzaklaştırma cezası aldı. Aile Büyüklerinin de araya girmesiyle Hatice Çetin şikayetini geri aldı. Uzaklaştırma cezası alan Ceylani Çetin’e ise kayınpederi İbrahim Kandak sahip çıktı. Kayınpeder Kandak eşi ve kızını ikna ederek damadıyla birlikte aynı sokakta bulunan çiftlik evinde birlikte yaşamaya başladılar.
 
Çarşıya gezmeye giden Ceylani Çetin çarşıdan geldikten sonra evin bahçesinde odun kesmeye başladı. Bu sırada bahçenin diğer tarafından koyunlara ot toplayan Hatice Çetin'i boşanmak istediğini söyleyen Ceylan'i Çetin ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi ile çift bir birine saldırdı. yerde yuvarlanan çiftlerden Ceylani eşi tarafından sırtından bıçaklandığı iddiasıyla koşarak sokağa çıktı.
 
Olaydan bir gün önce kayınpederiyle gezmek için kiraladığı otomobil ile olay yerinden kaçan Ceylani Çetin, 155’i arayarak polisten yardım istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri yaralı şahsın evine yakın yerde bulunması dolayısıyla, 112 Acil Servis ekipleri gelinceye kadar yeniden bir kavga çıkma ihtimaline karşılık yaralı adamı otomobil içine kilitledi.
 
KARI-KOCAYA 1 AY UZAKLAŞTIRMA
 
Nazilli Emniyet ekiplerinin el koyduğu olayda, suç aleti olan bıçak bulunamazken Nazilli Devlet hastanesine kaldırılan Ceylani Çetin’in sırtının sağ tarafında üç santimlik bir kesik izine rastlanırken, tedavisi yapılarak üç dikiş atıldı. İfade için karakola götürülen çiftler birbirlerinden şikayetçi olurken öfkeli eş suçlamaları kabul etmeyerek ‘tartışmaya başladık sonra birlikte yere yuvarlandık. Sonra kalkıp kaçtı ben onu bıçaklamadım’ dediği öğrenildi.
 
SIRTIMA BATANI ÇOK İYİ BİLİYORUM
 
5 yıllık evli ve bir çocukları olan çift birer ay uzaklaştırma cezası alırken, Ceylani Çetin karakol çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı. 112 ekiplerince hastaneye getirilişinde gazetecilerin ‘eşinizin sizi bıçakladığı doğru mu?’ sorularına ‘Evet’ diyen Ceylani Çetin, karakoldaki ifadesinin ardından da yaşananları anlatarak doğruladı.
 
Çetin; “Eşimle sürekli tartışma yaşıyorduk. Üç aydan beri de kayınpederimin bahçe evinde yaşamaya başladım. Onun koyunlarına bakıp, işini yapıyordum. Çok iyi anlaştığımız için bahçedeki odada birlikte kalmaya başladık. Olay günü de çarşıdaydım. Kayınpederim odun kesmek için beni çağırınca eve döndüm bahçede odun keserken eşim de ot toplayıp koyunlara bakıyordu.
 
Boşanmak istediğimi söyleyince tartışmaya başladık. Kendisi polislere ben bıçaklamadım, sırtına kestiği odunlardan felan batmıştır demiş. Ben sırtıma ne battığını çok iyi biliyorum. Sırtımdan bıçakladıktan sonra kaçarak sokağa çıktım. Kiraladığım arabaya bindim, arkadaşımı ve polisi arayarak yardım istedim. Sırtım acıdığı için yarı yolda bekledim. Kendisinden şikayetçiyim” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler