Canlı yayında büyük sürpriz - Hayatının en güzel haberlerinden birini aldı

Hayatının en güzel haberlerinden birini Trabzonspor Alanyaspor maçı sonrası Haber61 TV canlı yayınında öğrendi.

Canlı yayında büyük sürpriz - Hayatının en güzel haberlerinden birini aldı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzonspor taraftarı İlhan Çıtlak baba olacağını Haber61 TV canlı yayınında öğrendi.

Anne adayı Nurbanu Çıtlak, eşine güzel bir sürpriz hazırlayarak baba olacağının haberini vermek için harekete geçti. Üzerinde “her anımız bordo mavi, baba oluyorsun İlhan abi” yazılı güzel bir pankart hazırlandı. 

Trabzonspor Alanyaspor maçında tribünde açılması planlanan pankart stada alınmayınca Haber61 ekibiyle irtibata geçen Nurbanu Çıtlak maç sonrası stat önünde canlı yayın yapan ekibimizin yardımıyla eşi İlhan Çıtlak’a güzel haberi verdi.

Her şeyden habersiz Trabzonspor Alanyaspor maçını Haber61 mikrofonlarına yorumlayan İlhan Çıtlak’a hazırlanan pankart gösterildi. Baba olacağını öğrenen İlhan Çıtlak, büyük şaşkınlık ve mutluluk yaşadı. İlk şoku atlatınca eşine sarılarak bu güzel haberi kutladı.

Duygularını Haber61’e anlatan İlhan Çıtlak, “Maç heyecanı çok güzel oluyor ama bu heyecan daha başka bir şey. Ne diyeceğimi bilemiyorum.” dedi.

Nurbanu Çıtlak ise “10 gündür bunun için hazırlanıyorum. Eşimden kaçma için çok uğraştım sürpriz esnasında unutulmayacak bir anı oldu. Zaten bunu istiyordum” dedi.

ŞOTA İSMİNİ İSTİYORUM

Tuncay Lakot’un çocuğa isim düşünüp düşünmediklerini sorduğu İlhan Çıtlak, her zaman Şota ismini düşündüğünü söyledi.

İlhan, “ben hep Şota diyordum. Bana gülüyorlardı ama hala Şota diyorum” dedi.

Nurbanu Çıtlak ise düşünüp ortak karar vereceklerini söyledi. 

Canlı yayında büyük sürpriz - Hayatının en güzel haberlerinden birini aldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam