Bu yaptığın erkeklik mi ?

Aksaray’da 6 katlı apartmanın çatısına çıkan 25 yaşındaki M.Ç., eve bakamadığı gerekçesiyle eşinin kendisini terk etmesi üzerine intihar etmek istedi.Polis, olay yerine gencin 21 yaşındaki eşi S.Ç.’yi getirirken, çatıdaki kocasına seslenen öfkeli kadın, “

Bu yaptığın erkeklik mi ?

Aksaray’da 6 katlı apartmanın çatısına çıkan 25 yaşındaki M.Ç., eve bakamadığı gerekçesiyle eşinin kendisini terk etmesi üzerine intihar etmek istedi.

Polis, olay yerine gencin 21 yaşındaki eşi S.Ç.’yi getirirken, çatıdaki kocasına seslenen öfkeli kadın, “Ayıp değil mi sana, bu yaptığın erkekliğe sığar mı, in oradan aşağıya?” diye isyan etti.

Daha sonra polisler, S.Ç. ile birlikte çatıya çıktı. İkna edilen M.Ç., eşiyle el ele apartmandan çıkarak polis aracına bindirildi ve sağlık kontrolü için Aksaray Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam