Bu nasıl evlat dedirtecek akıl almaz olay !

 Muğla'nın Yatağan İlçesi Yeşilbağcılar Beldesi'nde, 85 yaşındaki Sultan Kesiktaş'ın ölümü, eşi 86 yaşındaki Mustafa Kesiktaş'ın da yaralanmasına neden olan evdeki yangının, yaşlı çiftin mirasını elde etmek isteyen kızları 54 yaşındaki Birgül Yuğruk'un ke

Bu nasıl evlat dedirtecek akıl almaz olay !

 

Muğla'nın Yatağan İlçesi Yeşilbağcılar Beldesi'nde, 85 yaşındaki Sultan Kesiktaş'ın ölümü, eşi 86 yaşındaki Mustafa Kesiktaş'ın da yaralanmasına neden olan evdeki yangının, yaşlı çiftin mirasını elde etmek isteyen kızları 54 yaşındaki Birgül Yuğruk'un kendisinden 25 yaş küçük erkek arkadaşının çıkarttığı öne sürüldü.
 
Yangının şüpheli bulunması üzerine teknik takibe alınan Birgün Yuğruk'un dehşet veren cinayetle ilgili erkek arkadaşıyla sık konuştuğu ve miras paylaşımında anlaşamayıp tartıştığı belirtildi.
 
Yeşilbağcılar Belgesi Taşkesik Mahallesi'ndeki evde geçen yıl 9 Eylül'de çıkan yangında, Sultan Kesiktaş öldü, eşi Mustafa Kesiktaş yaralandı. Yaşlı kadın otopsi yapıldıktan sonra belde mezarlığında toprağa verilirken, eşi Mustafa Kesiktaş ise, tedavisinin ardından taburcu edildi. Evde yapılan incelemelerde yangının çıkış şeklinden şüphelenen jandarma, yüklü miktarda mal varlığı olan Sultan Kesiktaş'ın kızı Birgül Yüğruk'u mahkeme kararıyla teknik takibe aldı.
 
PAYLAŞIMDA ANLAŞMAZLIK ÇIKTI
 
Babası Mustafa Kesiktaş hastanede tedavi gördüğü sırada, yanından ayrılmayan Birgül Yuğruk, iddiaya göre sık sık cep telefonundan görüştü kendisinden 25 yaş küçük erkek arkadaşı 29 yaşındaki Efe Ölmez ile annesinden kalan mirasın paylaşımı konusunda tartışma yaşamaya başladı.
 
Tartışmaların büyümesi üzerine cep telefonunda erkek arkadaşına hakaret yağdıran Birgül Yuğruk ile Efe Ölmez, yangınla ilgili birbirlerini suçlamaya başladı. Son olarak Yuğruk'un cep telefonundan Ölmez'e, "Annemi yaktığım gibi seni de yakacağım" yazılı mesaj göndermesi üzerine jandarma operasyon düzenledi.
 
Operasyonda teknik takibe takılan Birgül Yuğruk, boşandığı eşinden olan oğlu 30 yaşındaki Mehmet Çakmak ve Efe Ölmez'i dün sabah gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından üç şüpheli adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkan üç kişiden Efe Ölmez tutuklanırken, Birgül Yuğruk ile oğlu Mehmet Çakmak, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam