Bu ev onlara mezar oldu !

 Alınan bilgiye göre, Etimesgut ilçesi Şehit Osman Avcı Mahallesi 64 Sokak’ta bulunan Güneş Apartmanı No:3 numarada sabah saatlerinde yangın çıktı. Engelli Şükran Çınar (70) ve oğlu Baha Feridun Çınar’ın (38) birlikte yaşadığı dairede, sigara izmaritinden

Bu ev onlara mezar oldu !

 Alınan bilgiye göre, Etimesgut ilçesi Şehit Osman Avcı Mahallesi 64 Sokak’ta bulunan Güneş Apartmanı No:3 numarada sabah saatlerinde yangın çıktı. Engelli Şükran Çınar (70) ve oğlu Baha Feridun Çınar’ın (38) birlikte yaşadığı dairede, sigara izmaritinden çıktığı iddia edilen yangın kısa sürede büyüdü.

Komşular yangını annesini kurtarmaya çalışan Baha Feridun Çınar’ın çığlıklarını duyarak fark etti. Bina sakinleri apartmanda bulunan yangın tüpleriyle yangına müdahale etti. Bina sakinleri, itfaiye ve sağlık ekiplerinden de yardım istedi. Vatandaşların yangın tüpleriyle yaptığı müdahale ile kontrol altına alınan yangın, itfaiye ekipleri tarafından tamamen söndürüldü. Daireye giren itfaiye ekipleri anne ve oğlunun cansız bedeni ile karşılaştı. Baha Feridun Çınar’ın engelli olan annesini kurtarmaya çalışırken yanarak hayatını kaybettiği belirlendi.

Polis ekiplerinin yaptıkları çalışmaların ardından anne ve oğulun cenazeleri, Keçiören Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam