Bu da patates yöntemi !

İzmir'de seyyar araba ile patates soğan satma bahanesiyle müşterileri dolandıran ve ceplerinden para çaldıkları ileri sürülen iki zanlı yakalandı. Ayrıca Selçuk ilçesinde hırsızlık olayına karıştığı tespit edilen zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklan

Bu da patates yöntemi !

İzmir'de seyyar araba ile patates soğan satma bahanesiyle müşterileri dolandıran ve ceplerinden para çaldıkları ileri sürülen iki zanlı yakalandı. Ayrıca Selçuk ilçesinde hırsızlık olayına karıştığı tespit edilen zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Örnekköy Polis Merkezi Amirliği'ne başvuran emekli T.Ö. (58), sokakta kamyonet ile patates soğan satan iki kişinin alışveriş yaparken cebindeki 2 bin 600 lirayı çalıp kaçtıklarını belirtti.
 
Bunun üzerine araştırma başlatan Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, olayın meydana geldiği sokaktaki güvenlik kameralarından 2 şüpheliyi ve kaçtıkları beyaz kamyonetin plakasını tespit etti.
 
SU İÇME BAHANESİYLE EVE GİRİYORLAR
 
Şüpheliler A.Ö. ve H.B. hakkında çalışma paşlatan polis, aynı gün Konak 2. Kadriye Mahallesi'nde kaçtıkları kamyonetle birlikte zanlıları yakaladı. A.Ö. ve H.B. hakkında soruşturmayı derinleştiren polis, zanlıların Pazertesi günü Selçuk ilçesinde H.Ş.'ye ait 10 adet çeyrek altın ile bin lirasını çaldığı, iki hafta önce ev hanımı S.İ.'nin 150 lira parasını çaldığı tespit edildi.
 
Zanlıların kamyonetle sokaklarda patates soğan satarken kurbanlarını seçtikleri ileri sürülürken zanlıların su içme bahanesiyle evlere girip hırsızlık yaptığı iddia edildi. Ayrıca zanlıların patates soğan saterken 50 ya da 100 lira veren müşteriye sen 5 - 10 lira para verdin diyerek kandırdığı ortaya çıktı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan A.Ö. ve H.B. sevk edildikleri adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam