Biri polis iki kişi öldü, üç kişi yaralandı !

Beşiktaş'ta meydana gelen trafik kazasında aynı araç içerisinde bulunan polis memuru ile üniversite öğrencisi bir kız hayatını kaybederken biri polis üç kişi de yaralandı.Hurda haline dönen araçta sıkışan polis memuru ve üniversite öğrencisinin cansız bed

Biri polis iki kişi öldü, üç kişi yaralandı !

Beşiktaş'ta meydana gelen trafik kazasında aynı araç içerisinde bulunan polis memuru ile üniversite öğrencisi bir kız hayatını kaybederken biri polis üç kişi de yaralandı.

Hurda haline dönen araçta sıkışan polis memuru ve üniversite öğrencisinin cansız bedenleri itfaiyenin yarım saatlik çalışmasının ardından çıkartılabildi.
 
Kaza saat saat 04.00 Beşiktaş İnönü Caddesi Beşiktaş İnönü Stadı'nın yanında meydana geldi. Şanlıurfa'da görev yapan polis memuru Erdal Keskin (25) 34 DK 9309 plakalı otomobiliyle, İnönü Caddesi'nden Dolmabahçe Sarayı istikametine ilerlerken bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil yolun orta kısmında bulunan bariyerlere çarptı.
Hurda haline dönen araçta 5 kişi sıkıştı. Olay yerinden geçen sürücüler durumu sağlık, itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Yaralılara ilk müdahaleyi olay yerine gelen polis ekipleri yaptı. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri sürücü Erdal Keskin ile yan koltukta oturan Marmara Üniversitesi İşletme bölümü öğrencisi Duygu Kaya'nın(22) öldüğünü belirledi. Diğer yaralılar polis memuru Ertuğrul Osman Temel, Kübra Sönmez ve kardeşi Ayla Sönmez itfaiye ekiplerinin çalışması sonrasından sıkıştıkları yerden çıkarıldı.
 
POLİS, ÇALAN TELEFONA CEVAP VEREMEDİ
 
Yaralılar ambulanslarla çevredeki yakın hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Otomobilde sıkışarak hayatını kaybeden Keskin ile Kaya itfaiyenin yaklaşık 30 dakika süren çalışmasının ardından araçtan çıkarılarak ambulansla Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Bu arada polis ekipleri hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Duygu Kaya'nın eşyalarını polis aracına götürürken çalan telefona cevap veremedi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler