Bir evladın baba beni kurtar çığlıkları ...!

Büyükçekmece’de Karasu Viyadüğü üzerinde aracının mazotu biten Bulgar uyruklu bir genç, karşı şeride geçerken, hırsızların çaldığı mazgallar sebebiyle viyadük boşluğundan aşağı düştü.Genç, uzun süre yardım istemesine rağmen babasının gözleri önünde gölde

Bir evladın baba beni kurtar çığlıkları ...!

Büyükçekmece’de Karasu Viyadüğü üzerinde aracının mazotu biten Bulgar uyruklu bir genç, karşı şeride geçerken, hırsızların çaldığı mazgallar sebebiyle viyadük boşluğundan aşağı düştü.

Genç, uzun süre yardım istemesine rağmen babasının gözleri önünde gölde kayboldu. İtfaiye ekipleri genci bulmak için çalışma başlattı.
 
İnanılması güç olay şöyle yaşandı. Andrian Abu Hassoun babası Adnan Abu Hassoun ile Suriye’den Bulgaristan’a giderken, Büyükçekmece Karasu Viyadüğü üzerinde mazotları bitti.
 
Bunun üzerine polisten yardım isteyen baba ile oğlu, viyadük üzerine gelen karayolları ekipleri ile Çatalca istikametinde bir benzinlikten mazot almak için gitti. Karasu viyadüğü üzerinde kalan C 3580 XM plakalı aracına mazot alan baba ve oğlu, mazot aldıktan sonra tekrar viyadüğün üzerine geldi.
 
Bu sırada karşı şeritte bulunan araçlarına geçmeye çalışan Adrian Abu Hassoun, viyadüğün ortasında bulunan mazgalların bulunmadığını fark etmedi. Karşı yola geçmek için adım atan Andrian Abu Hassoun, viyadükten aşağı düştü. Göle düşen genç aşağıdan bağırarak yardım istemesine rağmen baba Adnan Abu Hassoun, hiçbir müdahalede bulunamadı.
 
Çaresiz baba oğlunun yardım çığlıklarını yaklaşık yarım saat dinledi. Bu sırada polisten yardım isteyen baba Adnan Abu Hassoun, bir süre sonra oğlunun gözden kaybolduğunu gördü.
 
Olayın ihbar edilmesinden sonra olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri gölde arama çalışmaları yaparken, baba Adnan Abu Hassoun ise çaresizce bekledi.
 
Adnan Abu Hassoun, “Biz mazot alıp geldikten sonra karşı şeride geçmek istedik. Andiran karşı şeride geçerken, aşağı düştü. Aşağıdan yardım çığlıklarını duydum. Polisi aradım. Ancak yardım geç geldi” dedi.
 
Sabahın erken saatlerinde yaşanan olayın ardından, itfaiyenin göldeki aramaları hala sürüyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler