Bir aile yok oldu !

İstanbul Gaziosmanpaşa'daki bir evde anne ve dört çocuğu doğalgazdan zehirlenerek hayatını kaybetti. Olay, Gaziosmanpaşa Şemsipaşa Mahallesi'nde geldi. Edinilen bilgiye göre, hayatını kaybeden anne ve çocuklarından haber alamayan komşuları durumu bir loka

Bir aile yok oldu !

İstanbul Gaziosmanpaşa'daki bir evde anne ve dört çocuğu doğalgazdan zehirlenerek hayatını kaybetti. 

Olay, Gaziosmanpaşa Şemsipaşa Mahallesi'nde geldi. Edinilen bilgiye göre, hayatını kaybeden anne ve çocuklarından haber alamayan komşuları durumu bir lokantada aşçılık yaptığı öğrenilen babaya bildirdi. Eve gelen baba faciayla karşılaştı. 
 
İhbar üzerine olay yerine gelen polis olay yerindeki incelemesini sürdürürken, anne ve çocukların cenazeleri Özel Duygu ve Bilgi Hastaneleri'ne kaldırıldı.
 
YÜREKLERİ DAĞLAYAN İLETİ
 
Doğalgaz faciasında hayatını kaybeden 13 yaşındaki Filiz Özyapı'nın sosyal paylaşım sitesinde paylaştığı "Ömrüm, Nefesim Ol ki Sen Bittiğinde Ben de Biteyim" yazısı dikkat çekti. 
 
Küçükköy'de anne ve 2'si kız 4 çocuğunun ölümüyle ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. Olayda hayatını kaybeden ilköğretim öğrencisi Filiz Özyapı'nın kendisine ait bir sosyal paylaşım sitesinde paylaştığı bir ileti ise dikkat çekti. Özyapı'nın sayfasında; "Ömrüm, Nefesim Ol ki Sen Bittiğinde Ben de Biteyim" yazısı yer alıyor.
 
Olay, Küçükköy Şemsipaşa Mahallesi 38 Numara üzerinde yer alan 6 katlı bir binanın bodrum katında saat 18.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre; işten çıkıp eve gelen baba İsmail Özyapı, çaldığı kapının açılmaması üzerine durumdan şüphelendi. Kapıyı kırarak eve giren baba İsmail Özyapı, önce eşi ardından da 2'si kız 4 çocuğunun cansız bedeni ile karşılaştı.
 
Baba İsmail Özyapı, komşularının da yardımıyla aile bireylerini Gaziosmanpaşa Özel Duygu ile Özel Bilge Hastanelerine kaldırdı. Hastanede yapılan tetkiklerde anne Hamide Özyapı (34), çocukları Gülay (16), Filiz (13), Kamil (11) ve Yusuf (9)'un doğalgaz zehirlenmesi sonucu hayatını kaybettiğini tespit etti.
 
Gülay, Güliz ve Kamil Özyapı'nın cenazeleri Özel Duygu Hastanesi'ne anne Hamide Özyapı ile 9 yaşındaki Yusuf'un cenazesi ise Özel Bilge Hastanesine kaldırıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, facianın yaşandığı evde inceleme çalışması başlattı. Yetkililer detaylı inceleme için olay yerine savcının geleceğini bildirdi.
 
Özyapı ailesinin 5 bireyinin doğalgaz zehirlenmesi sonucu hayatını kaybettiği tespit edilirken olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler