Bilecik Ertuğrulgazi Mahallesi'nde Binlerce Vatandaş Aynı İftar Sofrasında Buluştu

Bilecik Belediyesi tarafından Ertuğrulgazi Mahallesi'nde gerçekleştirilen programda binlerce mahalleli aynı iftar sofrasında bir araya geldi.Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Edebali Stadyumu'nda gerçekleştirilen iftar program

Bilecik Ertuğrulgazi Mahallesi'nde Binlerce Vatandaş Aynı İftar Sofrasında Buluştu
Bilecik Belediyesi tarafından Ertuğrulgazi Mahallesi'nde gerçekleştirilen programda binlerce mahalleli aynı iftar sofrasında bir araya geldi.
Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Edebali Stadyumu'nda gerçekleştirilen iftar programında binlerce mahalleli aynı iftar sofrasında iftar yaptı. Bilecik Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve vatandaşlar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanan iftar programları ile mahalleliler arasındaki komşuluk ilişkileri canlanıyor, Ramazan ayının bereketi paylaşılıyor. 
Belediye Başkanı Selim Yağcı, iftar programında yaptığı konuşmada, Ramazan ayının toplumsal hayattaki işlevine değinerek, gerçekleştirilen iftar programlarının önemine değindi. Ramazan ayının birlik, beraberlik ve hoşgörü ayı olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Selim Yağcı, "Ramazan, rahmet ve bereket ayı. Ramazan sevgi ve hoşgörü ayı. Ramazan, birlik beraberlik ve kardeşlik ayı. Ramazan, paylaşma ve bölüşme ayıdır ve Cenab-ı Hakk'ın huzurunda saf tutma ayı. İşte bizler de Ramazan ayının bu ruhuna uygun olarak, tarih ve kültür şehri Bilecik'te, üzerinde Şeyh Edebali'nin gözünün feri ve ayaklarının izi olan bu topraklarda sevgimizi, birliğimiz, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daha ileriye götürmek için böyle güzel ortamlar hazırlamaya çalışıyoruz. Ben bu anlamda hepinizin Ramazan-ı Şeriflerinin mübarek olmasını diliyorum. İftarımıza hoş geldiniz. Birlik ve beraberlik ayı olan Ramazan iftarımıza teşrif ettiğiniz için teşekkür ediyorum" dedi.
İlahi grubunun birbirinden güzel eseri seslendirdiği iftarda, dünyada barış ve huzurun bulması için de dualar edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam