Başbakan Yıldırım Trabzon atkısı ile çıktı!

Başbakan Binali Yıldırım Ankara'da yapılan toplantı öncesinde salon dışında bulunan vatandaşlara seslenirken Trabzon atkısı açtı.

Başbakan Yıldırım Trabzon atkısı ile çıktı!

AK Parti 16 Nisan'da yapılacak olan referandum öncesinde Ankara Arena'da tanıtım toplantısı yapıldı. Toplantı öncesinde salon dırşında toplanan vatandaşlara konuşma yapan Başbakan Binali Yıldırım kendisine verilen "Bize Her Yer Trabzon" atkısını açtı.

Salona eşi Semiha Yıldırım ile birlikte gelen Yıldırım, yaptığı konuşma sırasında şehirlerin isimlerini sayarken Trabzon diye seslendi ve kendisine verilen "Bize Her Yer Trabzon" atkısını  eşi Semiha Yıldırım ile birlikte açtı.

Başkandan Yıldırım Trabzon atkısı ile çıktı!

ARENA'DAN ÖNCE DIŞARIDA KONUŞTU

Salona girmeden önce dışarıdaki kalabalığa seslenen Başbakan Yıldırım, buradaki konuşmasında şu mesajları verdi: "Bugün 25 Şubat, bugün Türkiye'nin aydınlık yarınlarına kapı aralayacak, muasır medeniyetler seviyesine kapı aralayacak halk oylaması için kampanyamızı resmen başlatıyoruz. Bugünden itibaren siz değerli yol arkadaşlarım, hanımefendiler, beyefendiler... 80 milyon akın akın burada. Meydanlardan yükselen bir ses var: Evet. Eminim ki kutlu yürüyüşümüzün ilk adımını atan kurucu liderimiz de bu muhteşem manzarayı izliyor. Buradan Recep Tayyip Erdoğan'a selamlarımı gönderiyorum." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler