Bakan Eroğlu Trabzon'a geliyor

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, bir dizi ziyaret ve incelemeler için yarın Trabzon’a ve Gümüşhane'ye geliyor.    Ziyaretle ilgili açıklama yapan AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Bakan Eroğlu’nun bu gelişinde Trabzon için önemli

Bakan Eroğlu Trabzon'a geliyor
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, bir dizi ziyaret ve incelemeler için yarın Trabzon’a ve Gümüşhane'ye geliyor. 
 
Ziyaretle ilgili açıklama yapan AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Bakan Eroğlu’nun bu gelişinde Trabzon için önemli projelerin müjdesini de getireceğini ifade etti. Revi, “Sayın Bakanımız Veysel Eroğlu yarın sabah Trabzon’umuza teşrif edecekler. Sayın Bakanımız, Valilik ziyaretinde Trabzon’umuzu yakından ilgilendiren bazı sürpriz ve müjdeleri de basına ve kamuoyuna açıklayacaklar” dedi.
 
Trabzon programında valilik ziyaretinden sonra Hamamizade Kültür Merkezi’nde muhtarlarla yapılacak bir toplantıya da katılacak olan Orman ve Su İşleri bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun, burada da Trabzon’daki su ve orman konularındaki proje ve yatırım çalışmalarıyla ilgili bilgi vermesi bekleniyor. Muhtarların sorunlarını da dinleyecek olan Bakan Eroğlu’nun daha sonra Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne geçeceği belirtildi.
 
SERA GÖLÜ TABİAT PARKI'NI ZİYARET EDECEK
 
AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Bakan Eroğlu’nun Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu ziyaretinin ardından Akçaabat Yıldızlı Mahallesinde bulunan Sera Gölü Tabiat Parkına giderek incelemelerde bulunacağını belirterek, “Bilindiği üzere Sera Gölü Tabiat Parkının turizme kazandırılması için bu yılbaşından beri peyzaj ve mimari uygulama proje çalışmaları devam ediyor. Sayın Bakanımızın Trabzon’a gelişi, şehrimiz adına müjdelerin de habercisidir” diye konuştu.
 
Öte yandan Bakan Veysel Eroğlu Trabzon ziyaretinin ardından Gümüşhane'ye geçerek 2 gün bu ilde incelemelerde bulunacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler