Ankara'da patlama!

Ankara'da meydana gelen patlamada 2 kişinin yaralandığı belirtildi.

Ankara'da patlama!

Ankara Balgat'ta özel bir araçta patlama meydana geldi. Nedeni henüz belirlenemeyen patlama sonrası araç kullanılamaz hale geldi. Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemeleri sürüyor.

Balgat Çiğdem mahallesi 1570 Cadde üzerinden bulunan bir otomobilde nedeni henüz belirlenemeyen bir patlama oldu. Patlama sırasında otomobilde bulunan M.T. ve G.Y. yaralandı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılırken, patlamanın meydana geldiği araç kullanılamaz hale geldi.

Olayın meydana geldiği sokak trafiği kapatılırken, bomba uzmanları ve olay yeri inceleme ekipleri patlamayla ilgili araştırma başlattı.

PATLAMA NEDENİ ÇAKMAK GAZI DOLUM TÜPÜNDEN SIZAN GAZ

Balgat Çiğdem Mahallesi 1570 Cadde üzerinde bulunan bir otomobilde meydana gelen patlamanın çakmak gazı dolum tüpünden sızan gazdan kaynaklandığı belirlendi.

Bomba imha uzmanları ve olay yeri inceleme ekipleri araç ve olay yerinde yaptıkları incelemede, patlamanın araçta sigara yakmak istenildiği sırada çakmak gazı dolum tüpünden sızan gazın parlamasından kaynaklandığı belirlendi.

Patlamada yaralanan M.T. ve G.Y.'nin sağlık durumlarının iyi olduğu ifade edildi. Görgü tanıkları çok şiddetli bir patlama sesi duyduklarını ve evlerinin camlarının sallandığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam