Alişan'a polis dayağı şoku!

Yeğeninin fiziksel şiddete maruz kaldığını haber alıp karakola koşan Alişan, olaya karışan polislerden şikayetçi olacağını açıkladı.

Alişan'a polis dayağı şoku!

Alişan'ın 25 yaşındaki kardeşi Selçuk Tektaş ile Merve Pehlivan, önceki akşam Nakkaştepe'deki Bridge Restaurant'da düzenlenen törenle nişanlandı. Aile üyelerinin yanı sıra Demet Akalın, Çağla Şıkel gibi yakın sanatçı dostlarının da katıldığı tören son derece keyifli geçti. Ancak mutlu gece olaylı bitti. Ünlü şarkıcının 22 yaşındaki yeğeni Mehmet Tahir Yenilmez, törenden çıkıp evine dönerken asayiş uygulaması çerçevesinde durduruldu. Karakola götürülen genç, polisler tarafından ciddi biçimde tartaklandığını iddia etti.

Ailenin yakınlarından gelen haberlere göre, olay şöyle gelişti: Nişan sonrası Yenilmez, annesi ve eşi ile birlikte kendi otomobiyle evine doğru yola çıktı. Yolda polis ekiplerince durduruldu.

Yanlarına gelen iki polis, otomobilin çalıntı 

olduğunu ileri sürerek Yenilmez'den araçtan inmesini talep etti. Yenilmez aracın çalıntı olmadığını ve yeni aldığını söyleyip polis memurlarına itiraz edince, tekme tokat dövülmeye başlandı. Ardından da kelepçe takılarak karakola götürüldü. Burada da darp olayı devam etti. Aracın çalıntı olmadığı anlaşılınca da özür dilenerek Yenilmez serbest bırakıldı.Durumu halasından öğrenip karakola koşan Alişan, yaşananlar karşısında şoke oldu. Olayla ilgili yorum yapmaktan kaçınan şarkıcı, "Konuşulması gereken tek şey, yeğenimin kanlar içerisindeki fotoğrafıdır. Bu konu ile ilgili hiçbir şey söylemek istemiyorum. Bize bu olayı yaşatan polislerden şikayetçi olduk, hukuksal olayımızı başlattık. Adalete sığınıyoruz" demekle yetindi.

Sesi kısılan ve alnında morluk olan, ancak karakolda neler yaşadığı hakkında konuşmak istemeyen Alişan, daha sonra kontroller için hastaneye gitti. Gece yaşananlar yüzünden ertesi gün Çağla Şıkel ile birlikte sunduğu "Her Şey Dahil" programına da çıkmadı.


Biz Alişan'ın yeğeniyiz

Bir polis yetkilisi dayak iddialarına şu yanıtı verdi: "Olay öncesi bölgede görevli ekipler, çalıntı bir otomobil üzerinde uygulama yapıyor. Bu sırada, çalıntı aracın bir benzeriyle uygulama noktasına gelen bu kişiler kimlik soran memurlarımıza 'bir sürü sorun var camileri yakıyorlar gidin onlarla uğraşın, biz Ali Şan'ın yeğeniyiz' diyorlar. Kimlik göstermiyorlar. Aracın evrakının kontrolünde trafik sigortası ile muayenesinin bulunmadığı görülünce trafikten men ediliyor. Bunun üzerine araçtakiler polis memurlarına mukavemet gösteriyorlar. Bir polisi yüzünde ve vücudunun çeşitli bölgelerini iz bırakacak şekilde darp ediyorlar. Diğer polis memurunun ise bir parmağını kırıyorlar. Bunlar doktor raporu ile tespit edildi. Gelen takviye ekipler ile bu kişiler polis merkezine götürüldü. Kısa süre sonra, düğünden çıkan yakınları karakolun önüne gelerek şüphelilerin serbest bırakılması için arbede çıkardılar. Polis memurları bu kişilerden şikayetçi oldu. Ali Şan ise olayı duyunca bir grup magazin gazetecisi ile karakol önüne gelerek gerginliği arttırdı."

Alişan, kardeşinin nişanında davul çalıp şarkı söyledi.

Alişan, yeğeninin karakola götürüldüğünü öğrenince apartopar karakola gitti.

Dayak yediğini iddia eden Mehmet Tahir Yenilmez, polislerden şikayetçi oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler