Alay konusu olunca intihar etti !

İzmir'in Bergama İlçesi'ne bağlı Zeytindağ Beldesi'ndeki çırçır fabrikasında işçi olarak çalışan 39 yaşındaki Halil İbrahim Duman, annesinin mezarı başındaki ağaca bağladığı iple kendini asarak yaşamına son verdi. Duman'ın televizyondaki bir kadın program

Alay konusu olunca intihar etti !

İzmir'in Bergama İlçesi'ne bağlı Zeytindağ Beldesi'ndeki çırçır fabrikasında işçi olarak çalışan 39 yaşındaki Halil İbrahim Duman, annesinin mezarı başındaki ağaca bağladığı iple kendini asarak yaşamına son verdi.

 

Duman'ın televizyondaki bir kadın programına çıkıp, evi terkeden eşinden af dileyip, "Dön" çağrısında bulunması nedeniyle beldede alay konusu olduğu için intihar ettiği ileri sürüldü.

 

Zeytindağ Belde Mezarlığı'nda, bugün saat 07.00 sıralarında ağaca asılı bir erkek cesedi görenler, durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, cesedin Zeytindağ Beldesi'nde oturan Halil İbrahim Duman'a ait olduğunu belirledi. Beldedeki Celepler Çırçır Fabrikası'nda işçi olarak çalıştığı belirlenen, evli, 2 çocuk babası Duman'ın üzerinde yapılan aramada, intihar nedenini belirtir bir not çıktı. Notta ailevi sorunlarından bahseden Duman'ın, 'Ölümümden kimse sorumlu değildir' yazdığı öğrenildi. Duman'ın eşi ve çoçukları uyurken sabaha karşı evden çıkıp, annesi Fatma Duman'ın belde mezarlığındaki mezarına gelip, yanı başındaki ağaca iple kendini astığı anlaşıldı.

 

Halil İbrahim Duman'ın, 2 ay önce evi terkedip babasının evine dönen ve televizyonda çıktığı bir kadın programında af dileyip, dönmesi için çağrıda bulunduğu eşi 28 yaşındaki Medine Duman ile tekrar barıştığı öğrenildi. Ancak, kardeşinin televizyon programına çıkmasının, beldede bazı kişiler tarafından alay konusu edildiğini ileri süren 60 yaşındaki Hüseyin Duman, "Bu durum psikolojisini bozmuştu. Bu nedenle bunalıma girip, canına kıymış olabilir" dedi.

 

66 yaşındaki Fikri Bakım ise damadı ile kızı arasında yaşanan tartışmanın nedenini bilmediğini belirterek, "Kızım evi terketmişti. Ancak, eşinin programa çıkmasının ardından, çocukları ve eşiyle yaşadığı mutlu günleri de düşünüp, evine döndü. Bir aydır da aralarında hiçbir sorun yoktu, mutluydular. Neden intihar etti anlamış değilim. İntiharın kızımla ilgili bir sorun olduğunu sanmıyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler