Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Akrep burcunda yeni ay 27-10-2019

28 Ekim 2019 pazartesi tarihinde Akrep burcunun 4 derecesinde yeni ay gerçekleşiyor. Akrep burcu temalarını öne çıkaracak olan yeni ay’ın Uranüs’le olan kavuşum açısı, beklenmeyen ve öngörülemeyen başlangıçları bekle diyor. Akrep burcu burçlar kuşağında ilk olarak ortak paraya vurgu yapar. Sonra krediler, borçlar, krizler, ameliyatlar, korkular ve Travmalar da Akrep temalarını içine alır. Akrep burcu aynı zamanda Transformasyon demektir. Yani dönüştürücü, başkalaştırıcı etkisi vardır. 28 Ekim Pazartesi günü olacak olan yeni ay, Uluslar arası konularda topraklarla ilgili yeni koşulları dönüştürerek yeni ve beklenmedik başlangıçlar yapacak. Hesaplanmamış başlangıçlarla rekabet ile hak arayan ay fazı; yine yeni öngörülemez şartların doğacağı açılımını yapıyor. Uranüs’ ün yeni aya olan ayrıştıran görüş farklılığı enerjisi, öyle gözüküyor ki birçok bakış açısını değiştirecek.

Bu süre içinde yeni işe başlayacak olanlar, fırsatları değerlendirebilirler. Sadece sertlik ve rekabete dikkat edilmesi gerekiyor. 28 Ekim doğumlu Akrepler, 24 Ocak doğumlu Kovalar, 24 Nisan doğumlu Boğalar ve 26 Temmuz doğumlu Aslanların hayatlarına farklı yenilikler getirecek olan Akrep burcu yeni ayı, hepimizin dünya görüşünü farklılaştıracak

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE AKREP BURCUNDA YENİ AY

YÜKSELEN KOÇLAR: Kredi, borç, alacak-verecek, ortak gelir, burs, sigorta gibi kendi kazancınızın dışında ki paralarda olacak olan yeni başlangıçlar için doğuyor ve size beklenmedik fırsatlar getiriyor. Bu süre içinde sertlik ve rekabet gerektiren konulara dahil olabilirsiniz dikkat ediniz. Akrep burcunda olacak olan yeni ay sizi farklılaştırıp aykırılaştıracak.

YÜKSELEN BOĞALAR: Eşinizin şartları, ortaklıklar, anlaşmalarınız, danışmanlık almış olduğunuz kişiler ve varsa davalarınız. Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz, Akrep burcunda olacak olan dolunay, sizi beklenmedik koşulların içinde bırakıyor, karşı tarafın şartları sizde yeni ve öngörülmez görüşler oluşturacak. Dikkatli olunuz. İçinde bulunduğunuz koşullarınız birçok şeyi ayrıştırmanıza neden olacak.

YÜKSELEN İKİZLER: Günlük işleriniz, yanınızda çalışanlar, iş ortamınız, beslenme düzeniniz ve sağlığınız. Akrep burcunda olacak olan yeni ayla birlikte yeni düzene geçiyorsunuz. Yeni oluşacak olan koşular sizi sert rekabet içinde bıraksa da korkmayın dolaylı yollardan da olsa iyi hasat yapıyor ve işinizde iktidar oluyorsunuz. Yeni başlangıçlar sizin psikolojinizi ve bakış açınızı değiştirecek.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Çocuklarınızın şartları, yetenekleriniz, aşkla ilgili konular, hobileriniz ve eğlendiğiniz alan. Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz Akrep burcunda olacak olan yeni ayla birlikte beklenmedik fırsatlar yakalıyorsunuz. Rekabet içinde iktidarınızı ilan ederken sosyal çevrenizle ilgili gelişmeler farklı bakış açıları ile birçok şeyi ayrıştırmanıza neden olacak.

YÜKSELEN ASLANLAR: Ev, aile yerleşim, babanızın içinde bulunduğu şartlar, eşinizin iş kariyeri ve sizi n alt yapınızı ilgilendiren konuların birisi ile ilgiliyseniz, beklenmedik gelişmelere hazır olunuz. İlişkiler yolu ile gerçekleşecek olan hasat bu konularda sizi güçlendirecek. Hedeflerinizle ilgili farklı bakış açıları getirecek olan yeni ayla birlikte ayrıştırma yaşanacak.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Yakın çevreniz, kardeşlerinizin koşulları, anlaşmalarınız, eğitimle ilgili konular, yazışmalarınız veya sözleşmeler. Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz, yeni şartlar oluşuyor. Olacak olan gelişmeler hasat yaptırırken ilişkiler yolu ile iletişime geçiyor ve iktidar oluyorsunuz. İş birliği içinde olduğunuz insanlar sayesinde dünya görüşünüz farklılaşıyor.

YÜKSELEN TERAZİLER: Maddi kazancınız, finansal konular, çocuğunuzun iş kariyeri, eşinizin kredi borç veya ameliyatla ilgisi; bu konuların birisi ile ilgili iseniz Akrep burcunda olacak olan dolunay size hasat ve bereket getiriyor. Sizi güçlendirecek olan yeni ay fazı, başkalarına ait paralarla ilgili olacak olan gelişmelerde ayrışma yapacak.

YÜKSELEN AKREPLER: Şartlarınız, genel sağlığınız, Motivasyon ve imajınız. Akrep burcunda olacak olan yeni ayla birlikte yeni şartlara geçiyorsunuz. Olacak olan yeni ay, sizi güçlendirirken ikili ilişki veya ortaklıklarınızla olan gelişmeler ayrılıklara sebep olabilir dikkat ediniz.

YÜKSELEN YAYLAR: Zorluklarınız, kayıplarınız, alışkanlıklarınız, hastanelerle olan ilişkiler, gizli düşmanlarınız ve gizli yürüttüğünüz işleriniz. Bu işleri başarıyla yürüteceğiniz bir yeni ay fazı gerçekleşiyor ve sizi güçlendiriyor. Sağlığınızla ilgili ayrışma gözle görülür hale gelecek.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Sosyal çevreniz, arkadaşlıklarınız, organizasyonlarınız, ileriye yönelik plân ve projeleriniz. Akrep burcunda olacak olan yeni ayla birlikte yeni kapılar açılıyor. Gelişen olaylar size hasat yaptırıyor ve sizi güçlendiriyor. Çocuklarınızla ilgili olacak olan gelişmeler sizin hayat görüşünüzü farklılaştıracak.

YÜKSELEN KOVALAR: İş kariyer, hedefler, toplum önünde imajınız ve annenizin şartları. Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz Akrep burcunda olacak olan yeni ay sizi yeni şartlara geçiriyor. Rekabet içinde olacağınız koşullar gelişirken ilişkiler yolu ile işinizde iktidar olacaksınız. Temel değerleriniz üzerinde farklı görüşler yapmanıza neden olacak olan yeni ay sizi değiştirecek.

YÜKSELEN BALIKLAR: Akademik alan, yabancılar, uluslar arası konular, hukuk, eş akrabaları varsa torun ile ilgili durumlar. Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz Akrep burcunda olacak olan yeni ay yeni kapılarını açıyor. Siz ilişkiler yoluyla ile iktidar olurken, rekabet yolu ile koşullar gelişiyor. Bazı şeyleri ayrıştırmanız için yeni ay farklı fikirler verecek.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.