Akdeniz Belediyeler Birliği Trabzon'da!

Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Tütüncü ve beraberindekiler Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu ziyaret etti.

Akdeniz Belediyeler Birliği Trabzon'da!

Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Tütüncü ve beraberindekiler Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu ziyaret etti.

Aynı zamanda Kepez Belediye Başkanı olan Tütüncü, Akdeniz Belediyeler Birliği ile Türkiye Belediyeler Birliği işbirliğinde bu yıl 6'sı düzenlenecek Antalya City Expo-Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı'nın davet mektubunu Başkan Gümrükçüoğlu'na vererek, katılımlarından duyacakları memnuniyeti dile getirdi.

16-18 Mart tarihleri arasında düzenlenecek fuara katılımı artırmak adına belediyelere ve firmalara ziyaretlerde bulunduklarını kaydeden Başkan Tütüncü, fuar ile yerel yönetim noktasında hizmet üreten bürokratların ve tedarikçilerin aynı ortamda bir araya getirildiğini vurguladı. Fuarda yeni teknolojilerin görüldüğünü belirten Tütüncü, fuarda belediyecilere yönelik çeşitli seminer, sempozyum ve eğitim faaliyetlerinin gerçekleştirileceğini söyledi.

Antalya'da 17-20 Aralık 2015 tarihinde ilk kez Trabzon Tanıtım Günleri etkinliği düzenlendiğini kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, "Trabzon Dernekler Federasyonu, Antalya Trabzon Kültürünü Yaşatma Derneği işbirliğinde Cam Piramit'te düzenlediğimiz etkinliğe hemşerilerimizin yanında Antalyalılar da büyük ilgi gösterdi. Misafirperverliklerinden ötürü Antalyalılara şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Antalya'nın fuar organizasyonlarında önemli bir başarı yakaladığını kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, konuklarını Trabzon'da görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Fuara katılma gayreti içerisinde olacaklarını kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon halkı adına Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Antalyalılara selam ve sevgilerini gönderdiklerini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam