Ağrı'da otomobil şarampole yuvarlandı. 8 Aralık 2013

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde kar ve tipi nedeniyle yoldan çıkan otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu 5 kişi yaralandı.

Ağrı'da otomobil şarampole yuvarlandı. 8 Aralık 2013

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde kar ve tipi nedeniyle yoldan çıkan otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu 5 kişi yaralandı.Ağrı-Erzurum E-80 karayolu Eleşkirt Kayak Tesisleri mevkisinde Haluk Birlik'in (23) kullandığı 24 ES 578 plakalı otomobil, kar yağışı ve tipi nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kayarak şarampole yuvarlandı.

Kazada sürücü Birlik ile otomobildeki Abdullah Çelik (23), Serhat Akaya (21), Mücahit Barto (23) ve Samet Aslan (21) yaralandı.

Yaralılar olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekiplerince Eleşkirt Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Aslan'ın durumunun ağır olduğu ve Ağrı Devlet Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler