4 yaşında çocuk yanarak can verdi !

 Sivas'ta ev yangınında 4 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti, baba hastaneye kaldırıldı. Ali Baba Mahallesinde 2 katlı bir evde yangın çıktı. Yangını gören komşular polis ve itfaiyeyi bilgilendirdi. Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, kapı kilitli olun

4 yaşında çocuk yanarak can verdi !

 

Sivas'ta ev yangınında 4 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti, baba hastaneye kaldırıldı.
 
Ali Baba Mahallesinde 2 katlı bir evde yangın çıktı. Yangını gören komşular polis ve itfaiyeyi bilgilendirdi. Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, kapı kilitli olunca pencere demirlerini kırarak içeri girebildi. 
 
Ekipler evde mahsur kalan 4 yaşındaki Berk. ile babası Sadık S.'yi dışarı çıkardı. 112 Acil servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından minik Berk kaldırıldığı Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti.
 
Baba Sadık S. ise Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Baba Sadık S.'nin yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü bildirildi. İddialar göre, anne Y.S.'nin bir akrabası ile çarşıya gittiği bildirildi. Çiftin diğer 2 çocuğunun  ise yuvaya verildiği öğrenildi. Polis, yangınla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam