3M Gayrimenkul'den tarihi kampanya

Projede 3+1 tipinde ve 5+1 dubleks tipinde farklı daire seçenekleri bulunmaktadır.

3M Gayrimenkul'den tarihi kampanya
3M Gayrimenkul size; Trabzon’da Karadeniz Sahil yolu ile deniz arasında inşa edilmiş Şana Evleri’ni sunuyor. 3M Gayrimenkul size; Trabzon’da Karadeniz Sahil yolu ile deniz arasında inşa edilmiş Şana Evleri’ni sunuyor.

3 M Yapı ve Aydur İnşaat Grup Yapı bu projede tarihi bir kampanya yapmış durumda. 22 Ağustos 22 Ekim tarihleri arasında geçerli olan kampanyada vatandaşlar yüzde 20 peşinat ve 10 yıl vade imkanı ile aylık yalnızca 0,61 vade ile ev sahibi olabilecek.

Şana Evleri 11,500M2 arsa üzerine 2 Blok, 98 daireden oluşmaktadır. Projede 3+1 tipinde ve 5+1 dubleks tipinde farklı daire seçenekleri bulunmaktadır.

Merkeze yakınlığı, ulaşım kolaylığı, ekonomik değeri yüksek, özenle seçilmiş arsa üzerinde bulunan Şana Evleri; Dünya Ticaret Merkezi, Yeni Adalet Sarayı, Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Oteller Bölgesi,  Trabzon Havalimanı ve daha bir çok gözde yatırımların tam ortasında size avantajlı bir yatırım imkânı sunuyor.

Modern mimari ile inşaa edilmiş dairelerimizin teknik özellikleri arasında 3+1 (180m2) ve 5+1 (324m2) tipinde çift balkon (20m2, 11m2) mutfak, salon ve balkon bağlantılı, ebeveyn banyosu, ebeveyn yatak odası ve çocuk odası gömme dolapları, gömme vestiyer, banyo dolapları, Ankastre mutfak, güneş enerjisi ile 24 saat sıcak su ve klima, kapalı otopark, 24 saat güvenlik bulunmaktadır.

Şana Evleri size sadece bir konut değil aynı zamanda sosyal yaşam alanı sunuyor. Şelale ve su kanalları, kesintisiz yürüme ve bisiklet yolları, geniş peyzaj alanları, çocuk oyun parkları, bay, bayan çocuk yüzme havulzarı, spor alanları, sauna ile sağlıklı ve huzurlu bir yaşamın kapılarını açıyor.

Trabzon’un yükselen değeri Şana’da kaliteli bir yaşam alanı için bu fırsatı kaçırmayın.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam