252 kiloluk insanlık suçu (!)

Kırıkkale'de polisin uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlediği operasyonda 252 kilo esrar maddesi ele geçirilirken, 3 kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, uyuşturucu madde nakliyatı yapılacağı bilgisine ulaşan Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Kaçak

252 kiloluk insanlık suçu (!)

Kırıkkale'de polisin uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlediği operasyonda 252 kilo esrar maddesi ele geçirilirken, 3 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, uyuşturucu madde nakliyatı yapılacağı bilgisine ulaşan Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri, operasyon için harekete geçti. Millet Caddesi üzerinde durdurulan bir minibüste yapılan aramada 252 kilogram kubar esrar maddesi, 1 adet 7.65 mm çapında tabanca ve bu tabancaya ait 2 şarjör ile 5 adet fişek ele geçirildi. Olayla ilgili olarak E.M., K.K. ve M.S. gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, operasyona ilişkin yaptığı açıklamada, uyuşturucu maddelerin ele geçirilmesiyle insanların zehirlenmesinin önüne geçildiğini ifade etti. Bu tür maddelerin insanın hem zihin hem de sağlığını olumsuz yönde etkilediğini belirten Kartal, Emniyet Müdürlüğü olarak uyuşturucu maddelerin zararları konusunda halkı bilinçlendirme çalışmaları yaptığını söyledi.

Kartal, "Bu bir insanlık suçudur. Bu tür maddeler diğer tüm suçlara müessir teşkil eder. Bütün suçlara karışan kişilerin birçoğunun bu tür maddeleri kullandıktan sonra karıştığını maalesef tespit ediyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam