2 terörist öldürüldü 15 Temmuz 2012

Şırnak Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, 'İlimiz Beytüşşebap ilçesi kırsalında 14 Temmuz 2012 tarihinde Türk Silahlı Kuvvetlerimizin 'teslim ol' ihtarına ateşle karşılık veren terör örgütü mensuplarından 2'si etkisiz hale getirilmiştir.

2 terörist öldürüldü  15 Temmuz 2012

Şırnak Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, 'İlimiz Beytüşşebap ilçesi kırsalında 14 Temmuz 2012 tarihinde Türk Silahlı Kuvvetlerimizin 'teslim ol' ihtarına ateşle karşılık veren terör örgütü mensuplarından 2'si etkisiz hale getirilmiştir. Hemşehrilerimize sunulan hizmetleri engelleyen, yaylaların kullanımına mani olan, hizmet araçlarını yakan, yöremizin kültür ve değerlerini yok etmeye çalışan, bölge halkı ile kamu görevlilerini hedef alan ve saldırı hazırlığında olan bölücü terör örgütü mensuplarına karşı alınan tedbirler çerçevesinde teröristlerle birlikte çok sayıda silah, mühimmat ve yine masum insanları hedef alan tahrip gücü yüksek bomba düzenekleriyle, çuvallarla kablo ele geçirilmiştir. Devletimiz, Şırnaklı hemşehrilerimizin can, mal, kültür ve değerlerine saldırı halindeki şer odakları ile yoksul aile çocuklarını macera ve ölüme sürükleyen, saltanatlarını bu gençlerin kanı üzerine bina eden kirli zihniyetle mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir' denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam