16 yaşındaki nişanlısı ile annesini ...

Olay, İzmit'in Cedit mahallesinde akşam saatlerinde meydana geldi. Barış K., aynı mahalle Hızır sokakta oturan nişanlısının evine gitti. Evde henüz bilinmeyen nedenle 2 genç arasında tartışma çıktı.Kısa sürede büyüyen tartışmada Barış K. iddiaya göre nişa

16 yaşındaki nişanlısı ile annesini ...

Olay, İzmit'in Cedit mahallesinde akşam saatlerinde meydana geldi. Barış K., aynı mahalle Hızır sokakta oturan nişanlısının evine gitti. Evde henüz bilinmeyen nedenle 2 genç arasında tartışma çıktı.

Kısa sürede büyüyen tartışmada Barış K. iddiaya göre nişanlısı 16 yaşındaki Hatice Vanlı ile annesi Serap Atak'ı bıçakla yaraladı. Anne ve kızı kanlar içinde yerde kalırken Barış K. evden kaçıp izini kaybettirdi. Bağrışmalar üzerine komşuların haber vermesi üzerine eve polis ekipleri ve ambulanslar yönlendirildi. İhbar üzerine giden sağlık ekipleri, 4 bıçak darbesi alan Hatice Vanlı'yı Seka Devlet, annesi Serap Atak'ı ise Kocaeli Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Hastanede tedaviye alınan yaralılardan önce Hatice Vanlı, daha sonra da anne Serap Atak yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Nişanlısı tarafından öldürülen genç kızın Serap Atak'ın ilk evliliğinden olduğu öğrenildi. Cinayetten sonra kaçan Barış K.'nın yakalanması için araştırmalar sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler