Yanal "Takımıma güveniyorum"

Trabzonspor'un yarıştığı her alandaki hedefinin belli olduğunu işaret eden Yanal, “Fortis Türkiye Kupası'nda zirveyi hedefliyoruz. Çekilen kura sonucunda renkli bir gruba düştük. Özellikle iki Gaziantep takımının bulunması bizim açımızdan son derece ilgin

Yanal "Takımıma güveniyorum"
Trabzonspor'un yarıştığı her alandaki hedefinin belli olduğunu işaret eden Yanal, “Fortis Türkiye Kupası'nda zirveyi hedefliyoruz. Çekilen kura sonucunda renkli bir gruba düştük.

Özellikle iki Gaziantep takımının bulunması bizim açımızdan son derece ilginç. Zira Gaziantepspor'la ligde oynadıktan sonra aynı hafta içinde kupada da karşılaşacağız. Tüm bunlar grubumuz açısından oldukça çarpıcı” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'un her maça galibiyet için çıktığının da altını çizen Yanal, Galatasaray karşılaşmasına da bu gözle baktıklarını söyledi. Takım olarak şu ana kadar aldıkları sonuçların kendileri için en önemli moral ve referans kaynağı olduğunu söyleyen Teknik Direktör Ersun Yanal, “Öncelikle zevkli ve keyifli bir müsabaka olacağını düşünüyorum. Futbol her 3 sonuca da açık bir oyun.

Ligde oynayacağımız çok karşılaşma var. Ama bizim hedeflerimiz ve beklentilerimiz belli. Bunları gerçekleştirme adına oyuncularıma ve takımıma fazlasıyla güveniyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler