Yanal "çok eksiğimiz vardı"

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında aldıkları sonuç itibariyle bugün çok iyi olduklarını söyledi.      Yanal, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, geçen yılın sonundan bugün geldikleri noktaya kadar

Yanal "çok eksiğimiz vardı"

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında aldıkları sonuç itibariyle bugün çok iyi olduklarını söyledi.
    

Yanal, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, geçen yılın sonundan bugün geldikleri noktaya kadar bir yapılanma içinde olduklarını belirterek, ''Yeni katılan oyuncular var. Bunların 3 veya 4'ünden yararlanabiliyoruz. Eksiklerimiz olacak. Bunu net şekilde görüyoruz. Eksiklerimizi gidererek devam edeceğiz. Sonuca göre değerlendirdiğimizde, bugün çok iyiydik'' diye konuştu.
    

Ersun Yanal, yeni kurulan bir takım olarak bazı sıkıntıların olduğunu vurgulayarak, ''Bunları aşıyoruz. Sonucun daha iyi olmasını sağlayacak oyuncu yapısı mevcut'' dedi.
    
     -''İSMİM TARTIŞILACAK İSİM DEĞİL- 
     
Teknik direktör Yanal, kaybedilen maçların ardından isminin gündeme gelmesi konusundaki soruyu ise ''İsmim tartışılacak isim değil'' diye yanıtladı.
    

 İsmini tartışacakların daha dikkatli olması gerektiğini vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı, ''Türkiye'de teknik direktörlük müessesesini çok ucuzlattık. Hakkı olmayan insanlar bile konuşma noktasına geldi. Bir maçla antrenör değişmez, değişmemeli. Çok antrenör değiştirip başarılı olan varsa bunu yapsın'' derken, oyuncuların gol sevinçlerini kendisiyle paylaşmalarının hatırlatılması üzerine, ''Oyuncularımızla biz diğer maçlarda da sevinirdik. İyi bir iletişim içindeyiz. Herhangi bir problem yok'' diye konuştu.
    

Yanal, kazanılan penaltı atışı sırasında yaşanan tartışma konusunda ise ''Maç öncesi standart pozisyonlar için görevlendirmemiz yapılır. Kim nerede ne yapacak bu belli. Colman kendisine ait olmayan bir görev için oradaydı. Biz ikaz ettik. Gökhan'ın da sadece uyarısı var. Colman bundan sonra yapmayacaktır'' diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler