Yalova'da korkutan deprem!

Yalova gece yarısı 4 büyüklüğünde depremle sallandı. İlk belirlemelere göre can kaybının yaşanmadığı deprem, Yalova ve özellikle Çınarcık ilçesinde endişe yarattı. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiy

Yalova'da korkutan deprem!
Yalova gece yarısı 4 büyüklüğünde depremle sallandı. İlk belirlemelere göre can kaybının yaşanmadığı deprem, Yalova ve özellikle Çınarcık ilçesinde endişe yarattı.
 
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre saat 01.22'de merkez üssü Yalova'nın Çınarcık İlçesi Ortaburun mevkii'nde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 10 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem Çınarcık'ın yanısıra Yalova ve ilçelerinden de hissedildi. İlk belirlemelere göre can kaybına yolaçmayan depremde endişelenen bazı kişiler sokağa çıktı. Yalova'da bugün en büyüğü 4 olan 20'nin üzerinde deprem kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler