WhatsApp çok kullanılan özelliği kullanıma sundu

WhatsApp, bir süre önce beta kullanıcıları içi sunduğu özelliği herkese açık olarak yayınladı.

WhatsApp çok kullanılan özelliği kullanıma sundu

 Son güncelleme ile yeni özellik etkinleştirildi.
Popüler mesajlaşma platformu WhatsApp, bilgisayar, mobil ve tabletler için sık sık güncelleniyor. Meta, sahip olduğu uygulama için yeni özellikler eklemeye devam ederken, yakın zamanda buna bir yenisini daha ekledi.

Geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkan ve sosyal medyada da epey gündeme gelen 'kendi kendine mesaj atma' dönemi, bugün itibariyle tüm dünyada başladı. Uygulamanın son sürümünde özelliğe erişebilmek mümkün.

KENDİ KENDİNE MESAJ ATMA DÖNEMİ BAŞLADI
Android ve iOS kullanıcılarının küçük dosyaları aktarabilmesine veya unutulmaması gereken notları kaydetmesine imkân tanıyan kendine mesaj gönderme özelliği Telegram gibi uygulamalarda yer alıyordu.Neyse ki beklenen özellik uzun yıllar da olsa WhatsApp’a geldi. 

Peki, WhatsApp’ta kendine mesaj atmak isteyenler için yeni özellik nasıl kullanılır?

İlk olarak yeni sohbet başlatın
Kişiler listesinin en üstünden kendinizi seçin
Sohbeti açtığınızda isminizin altında "Kendine mesaj at" yazısını göreceksiniz
Karşınıza çıkan ekranda kendinize mesah gönderebilirsiniz
Yeni özellik şu an itibariyle tüm dünyada yayılıyor. Sizler de App Store veya Google Play Store'dan WhatsApp uygulamasını en son sürüme güncelleyebilirsiniz. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler