Vitor Hugo: zamana ihtiyacımız var

Trabzonspor’un yıldız ismi Vitor Hugo’dan açıklamalar geldi.

Vitor Hugo: zamana ihtiyacımız var

Trabzonspor’un yıldız ismi Vitor Hugo Haber61 mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu.

Hugo aralarına yeni katılan isimlerin olduğunu ve uyum sorununun zaman alacağını söyledi. 

Hugo’nun açıklamaları şu şekilde;
Bugün içerde oynadığımız çok önemli bir maç vardı. Önemli olan taraftarlarımıza hediye vermekti. Oyunun genelinde rakibimize gol şansı vermedik. Uzun zamandır kazanamıyorduk. Bizim gibi takımlar için sorun oluyor uzun süre kazanamamak. Kazanmak çok önemliydi.

En son maç aldığımız mağlubiyet canımızı yakan mağlubiyetti. Son dakika golü ile yenilmiştik. Bu tarz mağlubiyetler size zarar verir. Bugün neleri yanlış yaptığımızı bilerek sahaya çıktık. Hafta sonunda bunları bilerek çıkacağız.

Bu her şey için zamana ihtiyacımız var. Adaptasyon için de zamana ihtiyacımız var. Aranıza katılan arkadaşlar var. Zamanla bu adaptasyon sürecini atlatırsınız. Çok sık maç oynuyorsunuz. beraber eksikleri tamamlayacak zaman bulamıyorsunuz. Milli arada bu eksikleri düzeltecek zamanı bulacağız.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor