Visca: “Sahaya çıkmayı sabırsızlıkla bekliyorum”

Trabzonsporlu oyuncu Edin Visca Antalya kampında önemli açıklamalarda bulundu.

Visca: “Sahaya çıkmayı sabırsızlıkla bekliyorum”

Vizda açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

"İyi hissediyorum. 3,5 ay oldu. İlk kez böyle bir şey yaşıyorum ama kendimi iyi hissediyorum. 4 haftadır idmanlara çıkıyorum. İlk maç için hazırlanmaya başladım. Sahayı çok özledim. Arkadaşlarla sahada olmayı özledim. Taraftarları ve sahaya çıkmayı çok özledim. Çalışmaya devam ediyorum. 

DÜŞÜNCE KIRIĞIN FARKINDA OLDUM

Düşünce kırığın farkında oldum. İlk kez böyle bir şey yaşıyorum. Maç kaçırmayı sevmiyorum. Doktora hemen sordum. Kaç ay olacak ne zaman döneceğimi sordum. Maçları kaçırmayı sevmiyorum. Doktor 4 ay dedi. Bende inşallah 3,5 ayda döneceğim dedim. Şimdi buradayım hazırım. Herkese, taraftarlara teşekkür ediyorum. Güzel mesajlar aldım. Sabırsızlıkla sahaya çıkmayı bekliyorum.

6 PUANLIK BİR MAÇ

Fiziksel olarak 4 haftadır çalışıyorum. Kendimi iyi hissediyorum. Kariyerim boyuncu yüzde 100 çalıştım. Bence bir sorun olmayacak. önemli bir maç olacak. Futbolcular olarak 6 puanlık bir maç olarak bakıyoruz. Beraber güzel bir hikaye yazdık. Busene de yazacağız. Güçlüyüz ama taraftarlarla birlikte. Bireysel olarak daha fazla sorumluluk almak ve istekli olmamız lazım. Bize karşı herkes daha fazla istekli oluyor. Bizde sorumluluk alarak daha fazla istekli olmalıyız. Geçen sene ki, gibi kupayı kaldıracağız ve kutlama yapacağız. 

KUPALAR ALMAK İSTİYORUZ

Biz hem kupada hem ligde her maçta kazanmamız lazım. Sağ bek sol bek değişti. Kolay değil başka yerde oynamak. Diğer futbolcuları anlamak lazım. Bir pozisyonda oynuyorsun değişiyorsun kolay olmuyor. Süreç alıyor. Şimdi herkes sağlıklı. Bu 3 hafta içinde güzel idmanlar yapacağız ve alışıp geçen sene gibi daha iyi kupalar almak istiyoruz.

"TÜRK VATANDAŞI OLMAK İSTİYORUM"

Başakşehir’deyken böyle bir şey geldi, düşündüm ama olmadı. Türkiye benim ikinci vatan öyle hissediyorum. Son 12 senede çok şey kazandım burada. Türk vatandaşı olmak istiyorum. Kendi hayatımım burada görmek istiyorum.

"ŞAMPİYONLAR LİGİNİ TRABZON’A GETİRECEĞİZ"

Kopenhag maçında saha olmak istedim. Sahada olmak istedim. Ama sakatlık oldu. Ama ben her zaman istekliyim. İnşallah bunu bu sene başaracağız ve şampiyonlar ligini Trabzon’a getireceğiz. 

EN BÜYÜK AVANTAJ BİZDE

Önümüzde 20 maç var. Bende bu sene hiç oynamadım. Yeni bir takım diyebiliriz. Herkes yavaş yavaş dönüyor. En büyük avantaj bizde. Biz tekrar en güçlü takımlardan biriyiz. Bizim hedef şampiyon olmak, sağlıklı ve beraber olmak. Daha istekli, olmak önemli Taraftarlarla beraber bunu tekrar yaşayacağız."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor