Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu gündemi değerlendirdi

Haber61 Haber Servisi

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, tesislerde düzenlenen bayramlaşma töreninin ardından Haber61'e açıklamalarda bulundu.

BİRLİK MESAJI

Ağaoğlu, Trabzonspor camiasına mensup olduğu için çok mutlu olduğunu belirterek  "Bayram havası, bayramlar böyle yaşanır. Ne mutlu bize ki böyle bir camianın mensubuyuz. Bayramıda kutlamayı bize nasip etti. Hep beraber buradayız güzel bir gün oluyor. Herkesin beklentisi farklı birlik olmamız lazım. Bu kulübü kim yönetirse yönetsin hep birlikte olmamız lazım. Ben varsam başarı gelsin, ben yoksam tufan kopsun. Bu doğru bir yaklaşım değil. Bundan önceki başkanlara sorun önce gidip tebrik etmişimdir daha sonra emrinizdeyim demişimdir. safiyane duygularla destek vermeyi ve yükü hep beraber yüklenmeyi başarabilirsek başarı gelir." dedi.

BURAK YILMAZ İDDİALARINA YANIT

Burak Yılmaz hakkında Beşiktaş'a gideceği yönündeki iddialara yanıt veren Ağaoğlu" Burak Yılmaz'ın parasını ben ödeyemezsem kimse ödeyemez. Ben hiç bir yetkisi olamayan insanla irtibata geçmem. Her oyuncumuzun bir maliyeti var bu maliyetin altında hiç bir oyuncumuz gidemez. Düşüncesi ciddi olan insan Trabzonspor ile irtibata geçer. " ifadelerini kullandı

ZEKİ TRANSFERİ

Zeki Yavru'nun transfer edilmesiyle ilgili gelen eleştirileri cevaplayan Ağaoğlu " Zeki Yavru konusunda şunu söylemek lazım, bir oyuncu eğer Trabzonspor'da oynamazsam para almam diyorsa, bunu iyi değerlendirmek lazım. Sadece oyuncu olarak bakmak gerekmez. Zeki şunu söylüyor. "Ben sadece kulübüme hizmet etmeye geldim." O şekilde değerlendirmek lazım. Birey kim olursa olsun bir birimizi sevmek zorundayız. Eğer birbirimizi sevmezsek dışardakiler mutlu oluyor. Kimse ile bizim kan davamız yok. Bizim yapımız bu. Biz zor beğeniyoruz." dedi.

FELAKET TELLALIĞI YAPTILAR

Takımın durumunu değerlendiren Ağaoğlu "Takımı kısa süre içerisinde değerlendirmek zor olur. Takımın ana iskeletini koruduk. Hala benim hesapladığım bütçede değil. Biz 20 - 21 Milyon Euro'ya indirdik ama bu kadronun maliyetinin 15 milyon Euro' nun üzerinde olması lazım. 15 Milyon Euro civarında bu takım yine şampiyon olur. Felaket tellalığı yaptılar hemen ulusal medyada. Sivasspor gibi takımların 30- 35 dakikada fişini çekmemiz lazım kendi sahamızda yoksa 2. yarı aslan kesilirler. 30-35 dakika saldırmak bir taktik. Bu şekilde 90 dakika oynayan olursa Avrupa şampiyonu olur zaten. Bu bir süreç  zamana yaymak lazım." şeklinde konuştu

TRANSFER YAPILACAK MI?

Transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Başkan Ağaoğlu " 31 ağustos dolmadan hiç bir kulübün transferi kapanmaz. Bir oyuncuyu uzaktan görüp transfer etmek akıllcı değil. İki stoperi getirdik almadan gönderdik. Amiri ile 3 saat konuştum ligin zorluğunu anlattım. "Ben Trabzonsporun beklentilerini biliyorum, ben mücadeleci futbolcuyum" dedi. Hiç istifini bozmadı. Morteza'da bir sorun vardı o nedenle vazgeçtik" dedi.

ŞİKE SÜRECİNDE SON DURUM

Şike davasıyla ilgili son durumu da açıklayan Ağaoğlu  "Şike durumunda anlam veremediğim bir algı operasyonu yürütülüyor. Herkes bunun farkında. Bu süreç içerisinde kulübün eğer şike ile alakalı yönetim geri adım attı diye bir algı yürütülmeye çalışılıyorsa, günahımızı alıyorlar. Herkes özveri ile çalışıyor. Davanın başladığı andan itibaren tüm dosyalar incelendi. Biz FİFA disiplin kuruluna müracaat ettiğimiz zaman FİFA disiplin kurulu başkanı reddetti. Bu şekilde reddedilince, görevi olmadığı için reddediği için CAS a başvurduk. 46  bin EURO harç bedeli yatılırdı. Şuanda CAS'tan duruşma günü bekliyoruz. Ağaoğlu olarak başkan oldum diye başka bir şey umrum da değil demiyorum. Hizmet etmeye geldik. Benim şevkim kırılmaz. Siyasi ve ticari beklentim yok. Benim şevkimi kimse kıramaz. Ben kulübün doğrularını yapmaya çalışıyorum." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Videolar