Trabzonlular yeni yılı böyle kutladı

Yeni yıl heyecanı her yerde olduğu gibi Trabzon'da da yaşandı.

Yeni umutlarla 2018 yılına tüm dünyada girildi. Yeni yıl heyecanı her yerde olduğu gibi Trabzon'da da yaşandı. Yeni yılı ailesi ve sevdikleriyle birlikte giren vatandaşlar mutlu anlarını Haber61 ile paylaştı.

Trabzonlu Tuna ailesi, 2018 yılına evlerinde çocuklarıyla birlikte eğlenerek girdi. Mutlu anlarını Haber61'e gönderen Tuna ailesi, yeni yılı ailece horon oynayarak karşıladı.

Fransa'dan Trabzon'a sevgi ve selamlarını gönderen Er ailesi, yeni yılı Fransa'nın başkenti Paris'te karşıladı. Paris'te Eyfel kulesindeki ışık gösterisin seyreden ve bu anı ölümsüzleştiren Er ailesi, yeni yılın tüm dünyaya barış ve mutluluk getirmesini diliyor.

Sanatçı Tuncay Gargar, Adnan Eroğlu ve vatandaşlar yılbaşını Hamsiköy'de doyasıya eğlenerek karşıladı.

Trabzon Faroz sahilinde havai fişek gösterisi yapıldı. Yeni yılın ilk anlarında atılan ve gökyüzünü ışıldatan havai fişekler izleyenleri hayran bıraktı.

Trabzonluların kimisi evlerinde, kimisi farklı yerlerde yılbaşını kutlamayı tercih ederken birçok vatandaş meydanda toplanarak horon oynama geleneğini bozmadı. Meydan Parkı'nda kemençe eşliğinde horon oynayan vatandaşlar 2018'i müzikle doyasıya eğlenerek karşıladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler