Trabzon'da polisten sebze kamyonuyla fuhuş operasyonu!

Trabzon'da polis ekipleri sebze kamyonuyla fuhuş operasyonu yaptı.

Trabzon'da düzenlenen fuhuş operasyonunda 4 şüpheli, birlikte oldukları şahıslar ve yer temin edenler ile iki ayrı noktadaki uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli yakalandı.

SEBZE KAMYONUYLA OPERASYON

İl Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Ahlak Büro ekiplerince, adli makamlardan alınan arama kararının ardından Ortahisar ilçesindeki bir otele operasyon düzenlendi.

Operasyonda, şüphelilerin kaçma ihtimaline karşı polis aracı yerine çevrede bulunan bir sebze kamyonuyla ekipler otele gitti. Otelde fuhuş yapmak amacıyla bulunduğu tespit edilen 4 kişi, birlikte oldukları şahıslar ve yer temin edenler gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüpheliler hakkında fuhşa teşvik, aracılık ve zorlama suçundan işlem başlatıldı.

Öte yandan, Ortahisar İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipleri Amirliği'nce de adli makamlardan alınan arama kararına istinaden B.K'nin bulunduğu araç ve üzerinde arama yapıldı. Aramada, bir miktar esrar ile uyuşturucu kullanımına yarayan cam düzenek ele geçirildi.

Ayrıca, Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmada da Ü.Y'nin üzerinde arama yapıldı. Aramada bir miktar esrar ele geçirildi.

Olayla ilgili şüpheliler gözaltına alındı.

Trabzon'da polisten sebze kamyonuyla fuhuş operasyonu!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler