Trabzon Emniyeti'nde yeni yıl teyakkuzu

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Trabzon'da da emniyet güçleri denetimlerini sıkı şekilde sürdürüyor. Yapılan kontrollerde çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Haber61 / Özel Haber / Tuncay Lakot

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatıyla herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için Türkiye genelinde yılbaşı tedbirleri en üst seviyede alındı.


Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polisler, Trabzon'u adeta didik didik taradı. Emniyet güçleri bir yandan trafik kazalarının önüne geçmek ve şüpheli gördükleri şahısları kontrol etmek için trafik denetimlerini sıkı tuttu. Trabzon giriş ve çıkışları trafik ekiplerince kontrol edildi. 100'den fazla araçta arama yapılırken sürücüler alkol ve GBT taramasından geçti. Vatandaşların güvenliği için çalışan polisler denetimlerini sabahınm erken saatlerine kadar sürdürecek.

UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

Öte yandan, Trabzon Emniyeti'ne bağlı polisler yaptığı kentte kontrollerde 1 uyuşturucu satıcısı ve 3 alıcısını yakaladı. Uyuşturucu satıcının üzerinde 22 adet extacy hap ve 16 parça kubar esrar ele geçiren polisler, şüphelileri gözaltına aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber