Trabzonspor'un yeni transferi Taha Altıkardeş: Burada Avcı faktörü var

Trabzonspor'un yeni transferi Taha Altıkardeş Trabzon'a geldi, Haber61'e konuştu.

Trabzonspor’un yeni transferlerinden Taha Altıkardeş Trabzon’a geldi. 18 yaşındaki futbolcu sağlık kontrolü öncesinde Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor’un çok büyük bir camia. Ve çok köklü bir kulüp olduğunu dile getiren Taha “ Öncelikle yetiştiğim ve buraya gelmemde büyük emeği olan Bursaspor’a teşekkür ederim Umarım iki taraf için de hayırlı olur.İnşallah takımıma en iyi şekilde hizmet edip Trabzonspor’un şampiyonluğa katkıda bulunurum. Çok mutlu ve gururluyum. Süper Lig’i çok iyi takip ediyordum. Trabzonspor’un bu yıl Maşallah’ı var. Çok iyi süreç devam ediyor inşallah böyle de devam eder ve yolun sonu şampiyonluk olur.” dedi.

AVCI FAKTÖRÜ VAR
Trabzonspor’da şans bulmaya başlayan Ahmetcan Kaplan’ın forma şansı bulmasından mutlu olduğunu söyleyen Taha “Ahmet Can milli takımdan arkadaşım. Onu Sahada görünce duygulandım, mutlu oldum. Abdullah Avcı faktörü var burada. Gençlere sahip çıkıyor, İnşallah ben de süre bulurum.” şeklinde konuştu

KARİYER HEDEFİ
Haber61’e kariyer hedefiyle ilgili değerlendirmede bulunan genç stoper “Kariyer hedefim bu seneyi şampiyon bitirip şampiyonlar liginde Trabzonspor’u ve ülkemizi temsil etmek. Daha sonra da Trabzonspor’a en güzel şekilde Avrupa’da temsil etmek istiyorum. Türk olarak Merih Demiral’ı yabancı olarak da Van Dijk’i örnek alıyorum.” İfadelerini kullandı.

Son olarak taraftara mesaj gönderen Taha "Taraftarımız rahat olsun bu arma için savaşacağım. Artık bu arma için savaşma vakti.” dedi.

Öte yandan Taha sağlık kontrolünden geçtikten sonra kulüp binasına geçerek resmi sözleşmeye imza atacak. Sözleşmenin 4.5 yıllık olduğu öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor