Sinan Yılmaz Haber61'e konuştu! "Derneğimizi kurduk..."

Trabzon'lu ünlü şarkıcı Sinan Yılmaz, haber61 mikrofonlarına Almanya'da Trabzonspor için kurdukları yardım derneğinden bahsetti.

Sinan Yılmaz Haber61'e konuştu! "Derneğimizi kurduk..."

Trabzon'lu ünlü şarkıcı Sinan Yılmaz, yurt dışında da Trabzonspor için çalışıyor. Başkan Ağaoğlu'nun çağrısına kulak vererek iş insanı Engin Günaydın ile birlikte Heilbronn Trabzonspor taraftarlar birliğini kurdular. Fakir ailelere yardım desteğinde bulunan dernek için Yılmaz bugün Başkan Ağaoğlu ile görüşme yapacağını söyledi.

Yılmaz dernek hakkında şu açıklamalarda bulundu: "Sayın Başkanımız Trabzonspor için çağrıda bulunmuştu, bir kampanya başlatılmıştı. O kampanya başlatıldığında Engin Günaydın kardeşim abi ne yapabiliriz dedi. Bir mekânımız var orda gece düzenleyelim dedi. Büyük bir salonda yaptık, formaları açık artırımda sattık. Geceye beş kuruş vermeden sponsorlarımızla arkadaşlarımızla dişimizle tırnağımızla yaparak güzel bir meblağ toplayarak Trabzonspor’umuza gönderdik. Olmayan bir şey yaptık ve Hallbron Trabzonspor taraftarlar birliğini kurduk. Trabzonspor’umuz tanıma kağıdını gönderdi ve Engin kardeşimizi başkan yaptık. Gariban ailelere Trabzonspor’umuz adına yardımlar yapıyoruz. Trabzonspor için hayırlar yapıyoruz. Cebimizden veriyoruz geceler yapıyoruz. Kasamız Trabzonspor’un kasasıdır. Bu vesile ile böyle bir dernek kurduk. Bugün başkanımız ile de bir görüşme gerçekleştireceğiz. Böyle yaparak mutlu oluyoruz ve bu vesile ile mutluluğumuzu paylaşmış olayım. Bu yaz çok güzel ve yoğun geçiyor. Planlanmış Doğu Anadolu ile ilgili projelerimiz vardı. Trabzon’u Doğu’ya götüreceğiz. Güzel şarkılar yaptım. Yeni projelerimiz şarkılarımız var Trabzonspor ile ilgili. Galibiyet de olsa mağlubiyet de olsa hiçbir şey talep etmeden meydanlarda şarkılar söyledim. Her şey Trabzonspor’umuz için. Bu maçı da 3-0 alırız diye düşünüyorum" dedi.

Derneğin kurucularından iş insanı Egin Günaydın ise şöyle konuştu: "Bundan sonra maçlara yurt dışından daha sık gelmeye çalışacağız. Zaten taraftarlarımız da birbirine kenetlendi. Biz gurbetten de organize yaparak daha çok gelmeyi düşünüyoruz" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler