Sebat Gençlik yeni sezona hazır!

Sebat Gençlikspor kadrosuna 12 futbolcu kattı.

Sebat Gençlik yeni sezona hazır!

Trabzon’u Bölgesel Amatör Ligde temsil edecek olan Sebat Gençlikspor yaptığı üst düzey transferlerle profesyonel Lige göz kırptı. Kımızı Beyazlılar, yaptığı yoğun tempodaki antrenmanlarla Lige bileniyor.

Sebat Gençlik Kulüp Başkanı Cemil Kalkışım, yeni sezona güçlü bir kadro ile gireceklerini belirterek, “Sebat Gençlikspor olarak bu sezon 3. Lig hasretine son vermek istiyoruz. Kaliteli futbolculardan oluşan bir kadro kurduk. İnandığımız güvendiğimiz bir teknik ekibe sahibiz. Tesisleşme yolunda önemli girişimlerde bulunduk. Sebat Gençlikspor için Süper Lig ayarında tesisler yaptıracağız. Gerekli sponsor görüşmelerini yaptık. Çok kısa süre sonra kazmayı vuracağız. Sebat Gençlik tarihteki muhteşem günlerine geri dönecek. Bunun için yönetimdeki arkadaşlarımızla yoğun bir gayret içinde çalışıyoruz” dedi.



Sebat Gençlikspor’un kadrosuna kattığı oyuncular ve mevkileri şöyle;

KALECİ

Onur Bilgin (Yomraspor)

Eyüp Bekar (Suiçmezspor)

SAVUNMA

Adem Sağlam (Kelkitspor)

Fahrettin Bıyıklı (Darıca Gençlerbirliği)

Nevzat Kılıç (Sancaktepespor)

ORTA SAHA

Rıdvan Sağlam (Gölcükspor)

Ertan Miraç Ayyıldız (Efelerspor)

Mehmet Aydur (Fırat Üniversitesi)

Serkan Köse (Rize Özel İdare)

Hasan Üstübücü (Çayelispor)

Umut Can Gökdemir (Fırat Üniversitesi)

SANTRAFOR

Tolga Kara (Alibeyköyspor)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor