Her gün Trabzon'da koronavirüsle birebir mücadele ediyorlar! İşte o kahramanlar

Türkiye’nin koronavirüs ile mücadelesi son sürat sürüyor. 

Alınan tedbirler sonucunda ortaya çıkan rakamlar yüzleri güldürmeye başlarken bunda en büyük emek ise Sağlık çalışanlarının. 

TRABZON’UN KAHRAMANLARI

Koronavirüs ile mücadelede Trabzon’da görev yapan bütün sağlık çalışanları büyük bir özveri ve gayretle çalışmalarını sürdürürken onların arasında öyle bir ekip var ki virüsle birebir temas halinde çalışmalarını sürdürüyorlar. 

Bu ekip, koronavirüsle mücadele kapsamında Türkiye’de ilk kurulan laboratuvarlardan biri olan Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde Mikrobiyoloji Anabilim Dalı bünyesinde oluşturulan Sars Cov-2 laboratuvarı çalışanları.

Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Faruk Aydın öncülüğünde Prof. Dr. İlknur Tosun, Prof. Dr. Neşe Kaklıkkaya, Doç. Dr. Kurtuluş Buruk, Doç. Dr. Irmak Baran, Dr. Öğretim üyesi Esra Özkaya, Analist Eda Akbaş, Analist Hatice Aslan, Analist Özlem Başkaya Şan, Analist Halime Çakır ve Analist Havva çağlar, gece-gündüz, haftasonu demeden, büyük bir özveriyle gelen numunelerin üzerinde çalışıyorlar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler