Bahar Ayvazoğlu: “Trabzon olunca akan sular durur”

Bahar Ayvazoğlu Haber61’e konuştu.

AK Parti Trabzon Milletvekili bahar Ayvazoğlu, 1461 Trabzon-Diyarbekir karşılaşması öncesinde Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Ayvazoğlu, “Şehrimiz olunca, Trabzon olunca akan sular durur. Takımımıza burada güç vermek için destek vermek için geldik. Trabzon’da kadını erkeği yok, futbol olduğu zaman hepimiz el birliğim ile taraftar oluyoruz. İnşallah bugün de güzel bir skorla ayrılırız. Başarılar diliyoruz ve nice başarılar ile daha iyi yerlerde görmek istiyoruz. Elimizden geldiği kadar zaman ayırmaya çalışıyoruz. Takdir edersiniz ki çok yönlü bir hayatımız var. Her yere yetişmeye çalışıyoruz. Futbol bu şehir için nefes gibi. Bu taraftarlar çok daha iyisine layık. Siyaseten de seçtikleri bir milletvekilini yanlarında görmek istiyorlarsa ne zaman isterlerse yanlarında oluruz. Her zaman varız, güçlü bir takım oluşturmak adına taraftar 12. Futbolcudur her zaman. 12. Futbolcu olmak adına bu gücü burada göstermek istiyoruz.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler