Abdülkadir Ömür: Trabzon'da yaşayan her çocuğun hayali...

Trabzonspor'un genç yıldızı Abdülkadir Ömür maç sonrasında soruları yanıtladı.

Abdülkadir Ömür: Trabzon'da yaşayan her çocuğun hayali...

Trabzonspor’un Göztepe’yi 4-2 yendiği karşılaşmada 2 gol kaydeden Abdülkadir Ömür maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Abdülkadir şöyle konuştu;

GERİ SAYIMA BAŞLADIK
Bu sene büyük hedeflerle yola çıktık ve şampiyon olmamıza çok az kaldı. Geri sayıma başladık. Çok iyi bir ortamımız var. Çok iyi bir serimiz var. Özellikle içeride çok farklı bir oyun ortaya koyuyoruz. Geçen hafta kazanamadığımız için üzgündük. Bu hafta onun telafisini yapmak istiyorduk. Devreye 2-2 beraberlikle girdik. İkinci yarıda takviyelerle daha iyi oynadık. Kazandığımız için mutluyuz

BİZİM İÇİN AYRI BİR DUYGU
Yaklaşık 15 yaşımda profesyonel imza attım. Herkes burada şampiyonluk yaşamak ister. Trabzon’da yaşayan her çocuğun hayalidir. Bizim gibi altyapıda oyanmış oyuncular için ayrı bir duygu. Şampiyonluk bizim için vazgeçilmez bir duygu. İki kupa kazandım, bir tek şampiyonluk kupası kaldı çok çalıştık ve onun meyvesini almak istiyoruz. Türkiye tarihinin en erken şampiyonu olmak istoruz. Erken garantilesek bile diğer maçları da kazanmak istiyoruz. Bizim için altyapıdan gelen oyuncular için çok daha farklı bir hikaye olacak. Biz buraya adımızı yazdırmak istiyoruz.

ÇOK KALİTELİ TAKIMIZ
Aile gibi bir ortamımız var. Yerli yabancı farketmiyor. Burada onları güvenli hissettirmek istiyoruz. Onlar kendini iyi hissettikçe daha çok performansları artıyor. Onlara abi gözüyle bakıyoruz. Onlar da bize kardeş gibi bakıyor. Bazen Edin abi bazen Tony abi çok iyi oynuyor. Çok kaliteli bir takımız kimsenin eksikliğini hissettirmemeye çalışıyoruz.

ÖNCELİK TRANSFER DEĞİL ŞAMPİYONLUK
Transfer için takip edenler olabilir ama tamamen amacımız şampiyon olmak. Sezon devam ediyor iki kulvarda da kupa almak istiyoruz. Önceliğimiz kupaları almak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor