Öğrenciler yönetimi protesto etti!

Öğrenciler sorunlar yaşadığı gerekçesiyle yönetimi protesto ettiler.

Öğrenciler yönetimi protesto etti!
Elazığ Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Ahmet Kabaklı Erkek Öğrenci Yurdu'nda kalan öğrenciler yemek, ulaşım ve internet konusunda sorunlar yaşandığını öne sürerek yurt yönetimini protesto ettiler.

Çaydaçıra Mahallesi'ndeki Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Ahmet Kabaklı Erkek Öğrenci Yurdu'nda kalan bir grup öğrenci saat 23.00 sıralarında yurt bahçesinde toplanıp eylem yaptı. Fırat Üniversitesi'nde okuyan öğrenciler yemek, ulaşım ve internet konusunda sorunlar yaşandığını öne sürerek, yurt yönetimini protesto etti.  

Yurtta yaşadıkları sorunları anlatan öğrenciler, gece baskın yapar gibi odalarına gelindiğini, internetin sınırlı sürede olduğunu belirterek özellikle yemeklerden çok şikayetçi oldular. Ayrıca yemeğin tek taraflı dağıtımı nedeniyle uzun kuyruklar oluştuğunu, lezzet ve malzeme konusunda söz verilenin aksine sıkıntı çektiklerini ve tost fiyatlarının da pahalı olmasından yakındılar. Öğrenciler ulaşım konusunda ise sabah 08.30 da otobüsün gittiğini ve ikinci öğretimdekiler mağdur olduğunu öne sürdüler. 2,5 saat süren eylemin ardından yurt yönetimini sloganlarla ve alkışlarla protesto eden öğrenciler, daha sonra olaysız şekilde odalarına gittiler. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler