Veyis Ateş'ten Ahmet Şık'la ilgili Soylu iddiası

Gazeteci Veyis Ateş, hakkındaki iddialara Halk TV canlı yayınının ardından bu kez Instagram hesabından yanıt verdi.

Veyis Ateş'ten Ahmet Şık'la ilgili Soylu iddiası

Gazeteci Veyis Ateş'in iş insanı Sezgin Baran Korkmaz'dan bir takım işlerini çözmek adına 10 milyon euro istediği iddia edilmişti. Hakkındaki iddialara geçtiğimiz gün Halk TV canlı yayınında yanıt veren Gazeteci Veyis Ateş, suskunluğunu ikinci kez bu sefer Twitter hesabından bozdu.

SOSYAL MEDYADAN AHMET ŞIK'A YÜKLENDİ
Veyis Ateş, Korkmaz ile yaptığı telefon görüşmesinin ses kaydını yayınlayan Ahmet Şık'a yanıt verdi.

Daha önceki açıklamasında kaydın "montaj" olduğunu ileri süren Ateş, Twitter hesabından Türkiye İşçi Partisi (TİP) İstanbul Milletvekili Ahmet Şık'ı etiketleyerek "Ahmet Şık dokunulmazlık zırhına sığınıp Sezgin Baran Korkmaz'ın omzundan bana ateş açma" ifadelerini kullandı.

"BAKAN SOYLU İLE 5 DAKİKA GÖRÜŞMEK İSTEMEDİN Mİ?
Veyis Ateş, paylaşımında şu ifadelere yer yer verdi:

İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu ile tanışıklığımı öğrenince bana, Bakan Bey'le siyaseten uzlaşmadığını fakat tavrını çok beğendiğini söylemedin mi? Beş dakikalığına bile olsa Sayın Soylu ile bir araya gelme arzunu dile getirdin mi? Getirmedin mi?

Veyis Ateş'ten Ahmet Şık'la ilgili Soylu iddiası

Veyis Ateş'ten Ahmet Şık'la ilgili Soylu iddiası

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem