Vefat eden Trabzonlu siyasetçiye komşusu Müjde Ar'dan başsağlığı

Aydın’da usta oyuncu Adile Naşit’in adının verildiği sokak, düzenlenen törenle açıldı. Törende konuşma yapan Müjde Ar, CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen'in yakınlarına başsağlığı diledi.

Vefat eden Trabzonlu siyasetçiye komşusu Müjde Ar'dan başsağlığı

 Efeler Belediyesi tarafından yeniden düzenlenerek farklı bir görünüme kavuşan Hasanefendi Mahallesi Sevgi Yolu’nda bulunan Adile Naşit Sokağı, ünlü oyuncu Müjde Ar ve 50. Dönem Kültür Bakanı Ercan Karakaş’ın da katıldığı törenle açıldı.

“İnsanlar yaptıkları güzel şeyler ile anılırlar”
Konuşmasında Tarık Akan’ı da anan Müjde Ar, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bugün ayrıca çok değişik bir gün benim için, çok sevgili büyük oyuncu, asla kalbimizden çıkmayan, Tarık Akan’ın da ölüm yıldönümü, rahmetle anıyorum kendisini burada. İlkeli ve asla taviz vermeyen, inandıklarından asla taviz vermeyen, çok büyük çok değerli bir sinemacı dostumuzdu. Yine bugün hani her şey bir araya geldi derler ya çok değerli Bodrum’daki komşumuz CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen’i maalesef kaybettik. Ailesine, sevenlerine sabır ve kendisine rahmet diliyorum ruhu şad olsun. Çok değerli o da asla bildiğinden şaşmayan, her kalbinden geçeni ağzından dile getiren, gerçek bir siyasetçi ve siyasetin gerçek bir beyefendisi. Allah rahmet eylesin. Evet, sizlerle buluşmak çok güzel, çok güzel bir sokak. Siz başkanım rica ediyorum, hiç o abuk sabuk yazan şeylere itibar etmeyin, bakın ünlü yönetmen Atıf Yılmaz’ın bir sözü vardı, arada böyle şeyler oluyor medyada, bana derdi ki ‘kızım bunlara sakın üzülme, insanlar yaptıkları güzel şeylerle anılırlar’. Hepinize tekrar teşekkür ediyorum.” şeklinde anlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler